Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συγκέντρωση της ΚΕΕΡΦΑ κατά Τράμπ και Χ.Α. στο Βόλο
Συγκέντρωση  της ΚΕΕΡΦΑ κατά Τράμπ και Χ.Α. στο Βόλο

Συγκέντρωση της ΚΕΕΡΦΑ κατά Τράμπ και Χ.Α. στο Βόλο

Συγκέντρωση διμρτυρίας  πραγματοποιεί το ερχόμενο Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στην Αγ. Νικολάου στο Βόλο, η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΡΦΑ), με αφορμή την Τραμ στην Αμερική, υπέρ των προσφύγων και κατά της Χρυσής Αυγής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με αφορμή την Τραμπ, το κίνημα βγαίνει μαζικά στους δρόμους της Αμερικής για να δώσει προειδο ότι υπάρχει μηδενική ανοχή στον νέο πλανητάρχη.

Η ΡΦΑ  αναφέρει ότι δίνει μάχη για να ηττηθούν οι ρατσιστικές πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- που έχτισε εσωτερικά σύνορα στα νησιά του Αιγαίου, εγκλωβίζοντας τους πρόσφυγες και απέκλεισε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης έξω από τις πόλεις ακόμη και σε σκηνές κάτω από τα χιόνια και τις λάσπες. Ι κίνηση διεκδικεί ανοιχτά σύνορα και πόλεις για όλους με όλα τα προσφυγόπουλα ενταγμένα στα σχολεία και με πρόσβαση για όλους στη δημόσια υγεία.

Τέλος, η ΚΕΕΡΦΑ τονίζει ότι ζητάει να πάνε στη φυλακή οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής και δηλώνει ότι προετοιμάζει τη διεθνή κινητο κατά του ρατσισμού και του φασισμού στις 18 Μαρτίου 2017.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση