Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συγκέντρωση της ΚΕΕΡΦΑ κατά Τράμπ και Χ.Α. στο Βόλο
Συγκέντρωση  της ΚΕΕΡΦΑ κατά Τράμπ και Χ.Α. στο Βόλο

Συγκέντρωση της ΚΕΕΡΦΑ κατά Τράμπ και Χ.Α. στο Βόλο

Συγκέντρωση διμρτυρίας  πραγματοποιεί το ερχόμενο Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στην πλατεία Αγ. Νικολάου στο Βόλο, η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΡΦΑ), με αφορμή την ορκωμοσία Τραμ στην Αμερική, υπέρ των προσφύγων και κατά της Χρυσής ς.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με αφορμή την ορκωμοσία Τραμπ, το κίνημα βγαίνει μαζικά στους δρόμους της Αμερικής για να δώσει προειδοποίηση ότι υπάρχει μηδενική ανοχή στον νέο πλανητάρχη.

Η ΚΡΦΑ  αναφέρει ότι δίνει μάχη για να ηττηθούν οι ρατσιστικές πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έχτισε εσωτερικά σύνορα στα νησιά του Αιγαίου, εγκλωβίζοντας τους και απέκλεισε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης έξω από τις πόλεις ακόμη και σε σκηνές κάτω από τα χιόνια και τις λάσπες. Ι κίνηση διεκδικεί ανοιχτά σύνορα και πόλεις για όλους με όλα τα προσφυγόπουλα ενταγμένα στα σχολεία και με για όλους στη δημόσια .

Τέλος, η ΚΕΕΡΦΑ τονίζει ότι ζητάει να πάνε στη φυλακή οι δολοφόνοι της Χρυσής ς και δηλώνει ότι προετοιμάζει τη διεθνή κινητοποίηση κατά του ρατσισμού και του φασισμού στις 18 Μαρτίου .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση