Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κυκλικό κόμβο του ΚΤΕΛ Μαγνησίας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κυκλικό κόμβο του ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κυκλικό κόμβο του ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Από την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κυκλικό κόμβο του Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου , το Σάββατο 23 Ιουνίου στις  7.00 το απόγευμα, ημέρα που θα βρίσκεται στην πόλη ο υφυπουργός Οικονομίας& Ανάπτυξης Στ. Πιτσιόρλας ως κεντρικός ομιλητής στην ετήσια συνέλευση του ΣΒΘΚΕ.

Η συγκέντρωση γίνεται ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την , που είναι χορηγός της συνέλευσης του ΣΒΘΚΕ και η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου καλεί  φορείς  και πολίτες να συμμετάσχουν.

Σε ανακίνωση που εξέδωσε τονίζεται: “Το ερχόμενο Σάββατο 23 Ιουνίου πρόκειται να διεξαχθεί στον Βόλο η ετήσια συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχάνων Θεσσαλίας – Στερεάς ς με επίσημο ομιλητή τον υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα και μεγάλο χορηγό τον όμιλο εταιρειών ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ.

Δεδομένης της κατάστασης που προσπαθεί η κυβέρνηση να παγιώσει τοπικά στην πόλη μας για την καύση σκουπιδιών, παραβλέποντας τις αντιδράσεις μιας ολόκληρης ς και το δυναμισμό με τον οποίο αυτές εκφράστηκαν στο πρόσφατο συλλαλητήριο της 5ης Μαΐου, αλλά και μετά τις αποκαλύψεις ότι το ίδιο μοντέλο διαχείρισης των απορριμμάτων έχει συμφωνηθεί με όλες τις τσιμεντοβιομηχανίες πανελλαδικά, η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών σας καλεί σε μαζική και ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας συνέλευσης. Η διαμαρτυρία θα ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ. από τον κυκλικό κόμβο του .

Η συμμετοχή του φορέα σας ήταν καθοριστική στην επιτυχία του συλλαλητηρίου. Θέλουμε να πιστεύουμε στην εκ νέου συμμετοχή σας και στη συμμετοχή των μελών σας στη διαμαρτυρία, προκειμένου να στείλουμε ξανά ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και τους τσιμεντοβιομήχανους ότι ο μας θα συνεχιστεί μέχρι να νικήσουμε!

Το Σάββατο μπορούμε και πάλι να διεκδικήσουμε δυναμικά:

  • Να σταματήσει ΤΩΡΑ η καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ και σε κάθε άλλη τσιμεντοβιομηχανία της χώρας.
  • Να εγκατασταθεί άμεσα δίκτυο καταγραφής της αέριας ς και τη ς του εδάφους, των υδάτων, των κτηνοτροφικών και αγροτικών προϊόντων.
  • Να μην κατασκευάσει ο Δήμος Βόλου εργοστάσιο παραγωγής SRF (καύσιμα από σκουπίδια).
  • Να προχωρήσει τώρα η οικολογική διαχείριση των απορριμμάτων προς το συμφέρον της ς, όχι των ιδιωτικών εταιριών.”

Επίσης, την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 11.00 π.μ. γίνεται κάλεσμα προς όλους, όσοι θέλουν να βοηθήσουν, να συγκεντρωθούν στην Πλατεία Πανεπιστημίου (επί της Ερμού) για να μοιράσουν φυλλάδια και να κολλήσουν αφίσες για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στις 23 του μηνός.

Τέλος, την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 20.00  το ραντεβού δίνεται στο άγαλμα στο Πανεπιστήμιο (στην παραλία) για τον ίδιο σκοπό. 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση