Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κυκλικό κόμβο του ΚΤΕΛ Μαγνησίας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κυκλικό κόμβο του ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κυκλικό κόμβο του ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Από την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου ενάντια στην από την ΑΓΕΤ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κυκλικό κόμβο του Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου , το Σάββατο 23 Ιουνίου στις  7.00 το απόγευμα, ημέρα που θα βρίσκεται στην πόλη ο & Ανάπτυξης Στ. Πιτσιόρλας ως κεντρικός ομιλητής στην ετήσια συνέλευση του ΣΒΘΚΕ.

Η συγκέντρωση γίνεται ενάντια στην από την ΑΓΕΤ , που είναι χορηγός της συνέλευσης του ΣΒΘΚΕ και η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου καλεί  φορείς  και να συμμετάσχουν.

Σε ανακίνωση που εξέδωσε τονίζεται: “Το ερχόμενο Σάββατο 23 Ιουνίου πρόκειται να διεξαχθεί στον Βόλο η ετήσια συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχάνων Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας με επίσημο ομιλητή τον υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα και μεγάλο χορηγό τον όμιλο εταιρειών ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ.

Δεδομένης της κατάστασης που προσπαθεί η κυβέρνηση να παγιώσει τοπικά στην πόλη μας για την καύση σκουπιδιών, παραβλέποντας τις μιας ολόκληρης κοινωνίας και το δυναμισμό με τον οποίο αυτές εκφράστηκαν στο πρόσφατο συλλαλητήριο της 5ης Μαΐου, αλλά και μετά τις αποκαλύψεις ότι το ίδιο μοντέλο διαχείρισης των απορριμμάτων έχει συμφωνηθεί με όλες τις τσιμεντοβιομηχανίες πανελλαδικά, η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών σας καλεί σε μαζική και ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας συνέλευσης. Η διαμαρτυρία θα ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ. από τον κυκλικό κόμβο του .

Η συμμετοχή του φορέα σας ήταν καθοριστική στην επιτυχία του συλλαλητηρίου. Θέλουμε να πιστεύουμε στην εκ νέου συμμετοχή σας και στη συμμετοχή των μελών σας στη διαμαρτυρία, προκειμένου να στείλουμε ξανά ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και τους τσιμεντοβιομήχανους ότι ο μας θα συνεχιστεί μέχρι να νικήσουμε!

Το Σάββατο μπορούμε και πάλι να διεκδικήσουμε δυναμικά:

  • Να σταματήσει ΤΩΡΑ η καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ και σε κάθε άλλη τσιμεντοβιομηχανία της χώρας.
  • Να εγκατασταθεί άμεσα δίκτυο καταγραφής της αέριας ρύπανσης και τη ρύπανσης του εδάφους, των υδάτων, των κτηνοτροφικών και αγροτικών προϊόντων.
  • Να μην κατασκευάσει ο Δήμος Βόλου εργοστάσιο παραγωγής SRF (καύσιμα από σκουπίδια).
  • Να προχωρήσει τώρα η οικολογική διαχείριση των απορριμμάτων προς το συμφέρον της κοινωνίας, όχι των ιδιωτικών εταιριών.”

Επίσης, την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 11.00 π.μ. γίνεται κάλεσμα προς όλους, όσοι θέλουν να βοηθήσουν, να συγκεντρωθούν στην Πλατεία Πανεπιστημίου (επί της Ερμού) για να μοιράσουν φυλλάδια και να κολλήσουν αφίσες για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στις 23 του μηνός.

Τέλος, την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 20.00  το ραντεβού δίνεται στο άγαλμα στο Πανεπιστήμιο (στην για τον ίδιο σκοπό. 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

  • Κάτοικοι πολυκατοικίας ακινητοποίησαν ληστή #ληστεία - https://t.co/HhYqTDjwao -

"Αλιεύοντας" την είδηση