Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στρατιωτικά κρέιντερ και JCB με το «Πρωτεύς» στα νησιά
Στρατιωτικά κρέιντερ και JCB με το  «Πρωτεύς» στα νησιά

Στρατιωτικά κρέιντερ και JCB με το «Πρωτεύς» στα νησιά

 

Μηχνήμτα του Στρατού που θα συνδράμουν στον αποχιονισμό και τεχνικούς που μεταφέρουν υλικό ακόμη και στύλους, στην προσπάθεια που γίνεται να αποκατασταθούν οι στο ηλεκτρικό θα φτάσουν αργά το απόγευμα στην Αλόννησο και στη Σκόπελο.

Στο επιβατηγό – οχηματαγωγό «Πρωτεύς» που κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου στις 13.00 και αποπλέει ξανά αυτή την με έκτακτο δρομολόγιο προς Αλόννησο, επιβιβάστηκαν οκτώ γκρέιντερ και JCB της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και της 111 Πτέρυγας Μάχης με τους τους, για να συνδράμουν στην προσπάθεια αποχιονισμού των δρόμων στα δύο νησιά.

Επίσης στο επιβιβάστηκε κλιμάκιο τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ με όχημα που μεταφέρει στύλους και άλλο υλικό απαραίτητο για την αποκατάσταση των βλαβών, καθώς και ένα της Αστυνομίας.

Να σημειωθεί ότι ήταν σημαντικότατη η συμβολή του “Πρωτεύς” όλες αυτές τις ημέρες στην αντιμετώπιση της άσχημης κατάστασης στα δύο νησιά κι αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο πλοίο ουδείς γνωρίζει πώς θα μεταφερόνταν μηχανήματα για να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Εν τω  μεταξύ, κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Βόλου από την Αλόννησο το επιβατηγό «Ερατώ», που μετέφερε 15 .

Το σκάφος δεν απέπλευσε ξανά το μεσημέρι για τα νησιά, λόγω της χαμηλής ορατότητας και των δυσμενών καιρικών συνθηκών στις Σποράδες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση