Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στρατιωτικά κρέιντερ και JCB με το «Πρωτεύς» στα νησιά
Στρατιωτικά κρέιντερ και JCB με το  «Πρωτεύς» στα νησιά

Στρατιωτικά κρέιντερ και JCB με το «Πρωτεύς» στα νησιά

 

Μηχνήμτα του Στρατού που θα συνδράμουν στον αποχιονισμό και τεχνικούς που μεταφέρουν υλικό ακόμη και στύλους, στην προσπάθεια που γίνεται να αποκατασταθούν οι στο ηλεκτρικό θα φτάσουν αργά το απόγευμα στην Αλόννησο και στη Σκόπελο.

Στο επιβατηγό – οχηματαγωγό «Πρωτεύς» που κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου στις 13.00 και αποπλέει ξανά αυτή την ώρα με έκτακτο δρομολόγιο προς Αλόννησο, επιβιβάστηκαν οκτώ γκρέιντερ και JCB της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και της 111 Πτέρυγας Μάχης με τους χειριστές τους, για να συνδράμουν στην προσπάθεια αποχιονισμού των δρόμων στα δύο .

Επίσης στο επιβιβάστηκε κλιμάκιο τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ με όχημα που μεταφέρει στύλους και άλλο υλικό απαραίτητο για την αποκατάσταση των βλαβών, καθώς και ένα περιπολικό της Αστυνομίας.

α σημειωθεί ότι ήταν σημαντικότατη η συμβολή του “Πρωτεύς” όλες αυτές τις ημέρες στην αντιμετώπιση της άσχημης κατάστασης στα δύο κι αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο πλοίο ουδείς γνωρίζει πώς θα μεταφερόνταν μηχανήματα για να αποκαταστήσουν τις .

Εν τω  μεταξύ, κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Βόλου από την Αλόννησο το επιβατηγό υδροπτέρυγο «Ερατώ», που μετέφερε 15 επιβάτες.

Το δεν απέπλευσε ξανά το μεσημέρι για τα νησιά, λόγω της χαμηλής ορατότητας και των δυσμενών καιρικών συνθηκών στις Σποράδες.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση