Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στον Βόλο οι Έλληνες ιππείς
Στον Βόλο οι Έλληνες ιππείς

Στον Βόλο οι Έλληνες ιππείς

Η 7η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, το τριήμερο από 5 ως 7 Μαΐου, με συμ από όλη την Ελλάδα και θα ολοκληρωθεί με την παρέλαση αλόγων και αμαξών στην παραλία του Βόλου την το μεσημέρι.

Την Παρασκευή 5 Μαΐου θα αρχίσει η προσέλευση στο , στο γήπεδο του οποίου οι ιππείς και αμαξάδες μπορούν να τακτοποιήσουν τα άλογά τους.
Η ημέρα τους θα είναι ελεύθερη για να γνωρίσουν τις ομορφιές του Βόλου.

Για τους λάτρεις της ελεύθερης ιππασίας μια διαδρομή 20 συνολικά χιλιομέτρων από το γήπεδο του υ μέχρι την μεγάλη Σοβάλα Σέσκλου θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαΐου στις 10 το πρωί ενώ στις 5 απόγευμα του Σαββάτου ο στίβος του κέντρου ιππασίας Σέσκλου υποδέχεται καταξιωμένους ιππείς από όλη την Ελλάδα που θα διαγωνιστούν στην ιππική δεξιοτεχνία.

Το βράδυ του Σαββάτου, κατά τις 9.00, θα ακολουθήσει γλέντι στο κέντρο Αργώ, στις Βόλου, με πλήρες μενού στην τιμή των 18 ευρώ, με απεριόριστο κρασί και αναψυκτικά υπό τους ήχους της ορχήστρας του Τάσου Θάνου.

Την 7 Μαΐου στις 12.00 το μεσημέρι θα παρελάσουν άμαξες και ιππείς ομίλων και συλλόγων ανά την Ελλάδα στην παραλία.

Την ιππική δεξιοτεχνία και την παρέλαση στην παραλία του Βόλου θα παρουσιάσει η πρόεδρος του Ιππικού Συλλόγου «» Ανδραβίδας Αλτούνη.

Η συγκέντρωση των ιππέων και αμαξάδων θα γίνει στο Πεδίο του Άρεως για τη διαμόρφωση της παρέλασης.
Οι ιππείς θα πρέπει να έχουν ευπρεπή ενδυμασία και να φορούν το διακριτικό αριθμό σειράς σε εμφανές σημείο και οι αμαξηλάτες θα πρέπει να φέρουν δίπλωμα οδήγησης, άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια του ζωήλατου.

Μαζί θα ξεκινήσουν την παρέλαση προς το λιμάνι του Βόλου και θα συνεχιστεί η παρέλαση μέσα από τον πεζόδρομο της παραλίας προς το Πανεπιστήμιο ς, έξοδος από το Green Park στην οδό Φιλελλήνων και μέσω της Δημητριάδος στο Συνεδριακό Κέντρο Βόλου.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου και την πλαισιώνουν ο Χορευτικός Σύλλογος Βλάχων Βόλου και οι πρόσκοποι.

Οι συμμετέχοντες ιππείς θα πρέπει να εγγραφούν από την υπεύθυνη γραμματείας κ. Αλτούνη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση