Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στον Βόλο η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου
Στον Βόλο η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στον Βόλο η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στον Βόλο θα βρεθεί το Σάββατο η επικεφαλής της «» Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο ενάντια στην καύση σκουπιδιών .

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση  «το εργοστάσιο της ς ΑΓΕΤ – Lafarge απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από την αστική ζώνη του Βόλου. Τα δύο τελευταία χρόνια και με συνευθύνη και συνενοχή των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η ΑΓΕΤ- Lafarge παράγει «πιλοτικό» καρκίνο πάνω από την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα, η εν λόγω εδώ και δύο χρόνια χρησιμοποιεί καύσιμο από (RDF), προκειμένου να αυξηθούν τα υπερκέρδη της. Τα έρχονται όχι μόνο από όλη την Ελλάδα, αλλά και από άλλες χώρες καθιστώντας τον Βόλο αποτεφρωτήρα της ΝΑ ς.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η δημοτική αρχή Μπέου, αγνοώντας πεισματικά τις μεγάλες της τοπικής κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής καυσίμου από σκουπίδια στον ΧΥΤΑ Βόλου, το οποίο προφανώς και θα πωλείται στην ΑΓΕΤ.

Στο Βόλο έχουν αυξηθεί τα τα καρκίνου, ενώ στοιχεία δείχνουν ότι τα ποσοστά είναι ιδιαίτερα αυξημένα σε γειτονιές του Βόλου και της Νέας Ιωνίας με μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Εμείς τα μέλη της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Μαγνησίας καθώς και η επικεφαλής του κόμματός μας Ζωή Κωνσταντοπούλου που θα είναι παρούσα, καλούμε τον κάθε Βολιώτη να συμμετάσχει στις 5-5-2018 στις 12:00 στο Παμβολιώτικο Συλλαλητήριο που οργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών για τα πιο πάνω τα ιδιαίτερης σπουδαιότητας θέματα που αφορούν την υγεία και το περιβάλλον της πόλης μας και εν τέλει την ίδια τη ζωή των πολιτών.

Θα τους σταματήσουμε μόνο αν αγωνιστούμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά! Όσοι ζούμε σε αυτόν τον τόπο θα αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε τα σχέδια που θα σκορπίσουν το θάνατο σε μας και τα μας!»

"Αλιεύοντας" την είδηση