Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στον Βόλο χθες ο Νίκος Ανδρουλάκης για την αυτοοργάνωση του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ
Στον Βόλο χθες ο Νίκος Ανδρουλάκης για την αυτοοργάνωση του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

Στον Βόλο χθες ο Νίκος Ανδρουλάκης για την αυτοοργάνωση του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

Στoν Bόλο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Νικ. Ανδρουλάκης και μίλησε σε για την αυτοοργάνωση του κόμματος, την αναγέννηση και την ενότητα της παράταξης.

Ο Νικ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στην δυναμική και αυτόνομη πορεία της παράταξης, στην αναγέννησή της και στην ενότητα του κόμματος.

Αυτή η παράταξη- τόνισε- αποτελεί η μοναδική λύση και η ελπίδα για το λαό, σε αντίθεση με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει συγκεκριμένες προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν στο πλαίσιο της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης της χώρας και να βγάλουν από το αδιέξοδο την πατρίδα.

Μάλιστα έκανε προτάσεις συγκεκριμένες για την ενεργειακή κρίση, για την πράσινη μετάβαση, που είναι δυνατή λόγω των ενεργειακών και περιβαλλοντικών δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων που έχει η χώρα, καθώς και προτάσεις συγκεκριμένες για το πρόβλημα που ταλανίζει την Ελλάδα.

Οι προτάσεις επεκτάθηκαν και στον αγροτικό τομέα, στον αγροτουρισμό και στην αγροδιατροφή για να αποτελέσει-όπως τόνισε- ο τουρισμός και τα αγροτικά προϊόντα πραγματικά πλουτοπαραγωγική πηγή για την πατρίδα.

Τέλος έκανε προτάσεις συγκεκριμένες για ένα κράτος κοινωνικό με ισονομία και δικαιοσύνη και προτάσεις για την αναγέννηση και θωράκιση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και την διάσωση του ΕΣΥ, που απαξιώνεται και διαλύεται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση