Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στον Βόλο αύριο ο Γραμματέας της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνης
Στον Βόλο αύριο ο Γραμματέας της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνης

Στον Βόλο αύριο ο Γραμματέας της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνης

Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας  θα βρεθεί την Πέμπτη 21 Ιούλη ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παν. Λαφαζάνης.

Ο Παν. Λαφαζάνης  θα περιοδεύσει στην της πόλης αλλά και σε εργασιακούς χώρους, θα συναντηθεί με σωματεία εργαζομένων και θα παραχωρήσει τύπου στις 7.30μμ στην αίθουσα της Ενωσης Συντακτών.

Η θεωρεί ότι μοναδική προϋπόθεση για την έξοδο από την σε φιλολαϊκή κατεύθυνση, είναι η κατάργηση των μνημονίων και των νόμων τους, η αναστολή πληρωμής του χρέους με στόχο τη διαγραφή τουλάχιστον του μεγαλύτερου μέρους του, η ρήξη με το ευρωσύστημα και η μετάβαση στο , η εθνικοποίηση των τραπεζών και των στρατηγικών επιχειρήσεων, η διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και η αναδιανομή του εισοδήματος και του εθνικού πλούτου υπέρ των δυνάμεων της εργασίας.

Η καλεί σε παλλαϊκό ξεσηκωμό για να μην περάσει στη Βουλή το – λαιμητόμος.Καλεί το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, τους δημοκράτες, τους πατριώτες, όλες τις αντιμνημονιακές, ριζοσπαστικές, προοδευτικές δυνάμεις σε ενωτικές, απεργιακές και άλλες, κινητοποιήσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση