Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στον τομέα ”Δημοσίων Έργων και Έργων Υποδομής” της ΝΔ ο Κώστας Χαλέβας
Στον τομέα ”Δημοσίων Έργων και Έργων Υποδομής” της ΝΔ ο Κώστας Χαλέβας

Στον τομέα ”Δημοσίων Έργων και Έργων Υποδομής” της ΝΔ ο Κώστας Χαλέβας

Αρμοδιότητ στον τομέα των ”Δημοσίων Έργων και Έργων Υποδομής” όπως και στις ”Σιδηροδρομικές Μεταφορές” και  “Αεροπορικές Μεταφορές” αναλαμβάνει ο ν. , μετά  την έγκριση της συμμετοχής του και μετά από της , στον τομέα ”Υποδομών και Μεταφορών” .

Ο Κώτας δήλωσε: “Με μεγάλη ικανοποίηση ενημερώθηκα για την έγκριση της συμμετοχής μου μετά από της , στον τομέα ”Υποδομών και Μεταφορών” και συγκεκριμένα στον τομέα των ”Δημοσίων Έργων και Έργων Υποδομής” όπως και στις ”Σιδηροδρομικές Μεταφορές” και ”Αεροπορικές Μεταφορές”.

​Είναι μεγάλη τιμή για μένα οι αρμοδιότητες που μου ανατέθηκαν στο συγκεκριμένο τομέα και θεωρώ υποχρέωση μου την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κατάθεση προτάσεων προκειμένου να αξιοποιηθούν και να υλοποιηθούν δραστηριότητες με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Σ' αυτήν την περίοδο της οικονομικής ς έχουμε υποχρέωση όλοι μας να στηρίξουμε την ανάπτυξη μέσω ξένων επιχειρηματικών επενδύσεων στην περιοχή μας, με στόχο να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να μειωθεί η .”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση