Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στον εισαγγελέα οι κάτοικοι της συνοικίας Αστέρια Αγριάς
Στον εισαγγελέα οι κάτοικοι της συνοικίας Αστέρια Αγριάς

Στον εισαγγελέα οι κάτοικοι της συνοικίας Αστέρια Αγριάς

Στον εισαγγελέα  προσφεύγουν αύριο Πέμπτη κάτοικοι της συνοικίας Αστέρια ς,  διαμαρτυρόμενοι για την καταστροφή του πάρκου του οικισμού, ενώ  στις 11 το πρωί ετοιμάζουν “γιορτή” για την ολο των εργασιών, όπως ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της ΜΒ Απ. Γαλάτης.
O πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αστέρια ς Κ. Θεοδοσόπουλος επισήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου   ότι η δημοτική αρχή και η ΔΕΥΑΜΒ τους εμπαίζουν, το έργο θέλει τουλάχιστον ένα μήνα να ολοκληρωθεί  και η καταστροφή του πάρκου είναι ολοκληρωτική.  “Οι κατασκευής του αντλιοστασίου έπρεπε να ολοκληρωθούν μετά από πέντε παρατάσεις το Σεπτέμβριο του 2015, όπως ισχυρίζονταν η δημοτική αρχή στα δικαστήρια και τα κέρδιζε μέχρι τώρα. Αλλά το έργο συνεχίζεται καταστρέφοντας το μοναδικό μας πάρκο”.
Επιπλέον ο κ. Θεοδοσόπουλος επισήμανε ότι ο δήμος Βόλου έκανε το έργο σε ένα χώρο που είναι περιουσιακό στοιχείο του οικοδομικού συνεταιρισμού. Τόνισε ότι επί έξη και πλέον μήνες οι κάτοικοι ζουν  με το θόρυβο, τη σκόνη ενώ 19χρονος αυτιστικός που  ζει κοντά στο πάρκο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας από όλη αυτή τη φασαρία και το θόρυβο. Ανέφερε ότι μόλις προχθές σε μία κίνηση ελιγμού που έκανε το μηχάνημα που μπήγει τους πασάλους, έριξε μία που έπεσε πάνω σε μπαλκόνι σπιτιού.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της επιχείρησης Απ. Γαλάτης, η πασσαλόμπηξη θα τελειώσει μέχρι αύριο και θα ξεκινήσουν οι να πέσουν μπετά και να τοποθετηθεί το . Όλα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει η αποκατάσταση του πάρκου.
Τέλος ο κ. Θεοδοσόπουλος επισήμανε ότι χθες ο κ. Γαλάτης υπέβαλε μήνυση εις βάρος του, ισχυριζόμενος ότι δεν είναι νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος του Συλλόγου. “Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Πήγα χθες και έδειξα όλα τα αποδεικτικά στοιχεία ότι είμαι νόμιμος πρόεδρος και με τριετή και όλα αυτά που ισχυρίζονται με προσβάλλουν. Θα καταθέσω εναντίον του σήμερα. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα”,  είπε χαρακτηριστικά.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση