Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στον δήμαρχο Βόλου ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας
Στον δήμαρχο Βόλου ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας

Στον δήμαρχο Βόλου ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας

Συνάντηση με τον δήμαρχο ,  Αχ. Μπέο, είχαν σήμερα στο Δημαρχείο ο υφυπουργός Τουρισμού  Μάνος Κόνσολας και ο γενικός του ίδιου υπουργείου, ν. Λούλης, και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην της περιοχής .

Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, υπόψη της ηγεσίας του υπουργείου τέθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και οι υφιστάμενες προοπτικές του για την περαιτέρω ενίσχυση του τουρισμού και συζητήθηκαν ιδέες και τρόποι για την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής.

 

Στον ΟΛΒ ΑΕ

Σήμερα, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, επισκέφθηκαν τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου ΑΕ και συναντήθηκαν με την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου  και τον δ/ντα σύμβουλο Σω Αναγνώστου, ο υφυπουργός Τουρισμού  Μάνος Κόνσολας και ο γενικός Τουρισμού  ν/νος Λούλης.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Τουρισμού, που συνδέονται με τις δραστηριότητες του Λιμένα Βόλου και συγκεκριμένα:
• η ανάπτυξη της ς, αφενός με την αύξηση της επισκεψιμότητας κρουαζιεροπλοίων και αφετέρου η ανάδειξη του Βόλου σε Λιμένα Αφετηρίας (Home Port) Κρουαζιέρας
• η δημιουργία Τουριστικού Λιμένα (Μαρίνα)
• η υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού στο θέμα της αδειοδότησης του Υδατοδρομίου του Λιμένα Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση