Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στον δήμαρχο Βόλου ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας
Στον δήμαρχο Βόλου ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας

Στον δήμαρχο Βόλου ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας

Συνάντηση με τον δήμρχο Βόλου,  Αχ. Μπέο, είχν σήμερα στο Δημαρχείο ο υφ Τουρισμού  Μάνος Κόνσολας και ο γενικός του ίδιου υπουργείου, Κων. Λούλης, και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής .

Κατά τη , που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, υπόψη της ηγεσίας του υπουργείου τέθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και οι υφιστάμενες προοπτικές του Βόλου για την περαιτέρω ενίσχυση του τουρισμού και συζητήθηκαν ιδέες και τρόποι για την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής.

 

Στον

Σήμερα, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, επισκέφθηκαν τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου ΑΕ και συναντήθηκαν με την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου  Βίκυ Μήτρου και τον δ/ντα σύμβουλο Σωκράτη Αναγνώστου, ο υφ Τουρισμού  Μάνος Κόνσολας και ο γενικός Τουρισμού  Κων/νος Λούλης.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Τουρισμού, που συνδέονται με τις δραστηριότητες του Λιμένα Βόλου και συγκεκριμένα:
• η ανάπτυξη της ς, αφενός με την της επισκεψιμότητας κρουαζιεροπλοίων και αφετέρου η ανάδειξη του Βόλου σε Λιμένα Αφετηρίας (Home Port) Κρουαζιέρας
• η δημιουργία Τουριστικού Λιμένα (Μαρίνα)
• η υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού στο θέμα της αδειοδότησης του Υδατοδρομίου του Λιμένα Βόλου.

"Αλιεύοντας" την είδηση