Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στον δήμαρχο Βόλου ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας
Στον δήμαρχο Βόλου ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας

Στον δήμαρχο Βόλου ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας

Συνάντηση με τον δήμαρχο Βόλου,  Αχ. Μπέο, είχαν σήμερα στο Δημαρχείο ο υφυπουργός Τουρισμού  Μάνος Κόνσολας και ο γενικός γραμματέας του ίδιου υπουργείου, Κων. Λούλης, και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην τουριστική της περιοχής .

Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, υπόψη της ηγεσίας του υπουργείου τέθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και οι υφιστάμενες προοπτικές του Βόλου για την περαιτέρω ενίσχυση του τουρισμού και συζητήθηκαν ιδέες και τρόποι για την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής.

 

Στον ΟΛΒ ΑΕ

Σήμερα, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, επισκέφθηκαν τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου ΑΕ και συναντήθηκαν με την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου  Βίκυ Μήτρου και τον δ/ντα σύμβουλο Σωκράτη Αναγνώστου, ο υφυπουργός Τουρισμού  Μάνος Κόνσολας και ο γενικός γραμματέας Τουρισμού  Κων/νος Λούλης.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Τουρισμού, που συνδέονται με τις δραστηριότητες του Λιμένα Βόλου και συγκεκριμένα:
• η της κρουαζιέρας, αφενός με την αύξηση της επισκεψιμότητας κρουαζιεροπλοίων και αφετέρου η ανάδειξη του Βόλου σε Λιμένα Αφετηρίας (Home Port) Κρουαζιέρας
• η Τουριστικού Λιμένα (Μαρίνα)
• η υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού στο θέμα της αδειοδότησης του Υδατοδρομίου του Λιμένα Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα δωρεά πετρελαίου στην Σκιάθο από τον Γ. Π. Αλεξανδρίδη #ΓεώργιοςΠΑλεξανδρίδης - https://t.co/maOJeFjc7o -

  • Ισχυρές βροχές και #καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι ενόψει #καταιγίδες - https://t.co/fU9rQurNsW -

  • Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ατόμων για #απάτη #απάτη - https://t.co/1NDpabikJZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση