Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στολισμός δένδρου και καλλιτεχνικές δημιουργίες από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου
Στολισμός δένδρου και καλλιτεχνικές δημιουργίες από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου

Στολισμός δένδρου και καλλιτεχνικές δημιουργίες από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου

Ακολουθεί χριστουγεννιάτικη γι τ παιδιά και ο χορός του Συλλόγου

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντάνεψε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου , στην κεντρική της Νέας Αγχιάλου στην χριστουγεννιάτικη που διοργάνωσε ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου.

Τα χαμόγελα και οι χαρούμενες παιδικές φωνούλες “γέμισαν” τον χώρο όπου βρισκόταν και ο Άι-Βασίλης φορτωμένος με για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, μέσα από γνωστές κι αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, πλημμύρισε την , δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και κάνοντάς μας κοινωνούς της Χριστουγεννιάτικης μαγείας. Η φωταγώγηση του δέντρου έγινε μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού από όλους τους παρευρισκομένους. Προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά στους μικρούς μας φίλους καθώς και ζεστό κρασί στους μεγάλους. Μέσα στο καφενεδάκι “Στου καφέ τα Παραμύθια” παρουσιάστηκαν Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που φιλοτεχνήθηκαν με ιδιαίτερο μεράκι και διάθεση.

Το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου ευχαριστούν θερμά τη μαέστρο Χαρά Σταυράκη που εργάζεται άοκνα και με αγάπη για το καλύτερο αποτέλεσμα της παιδικής χορωδίας του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Δεκεμβρίου στις 18:00΄΄ στο Δράγνειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ν. Αγχιάλου θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη για τα παιδιά και στις 29 Δεκεμβρίου ο ετήσιος χορός του Συλλόγου στο κέντρο ΄΄Κόκκινος΄΄ με ζωντανή μουσική και χορούς απ' όλη την Ελλάδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση