Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο Βόλο η υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Νίκη Κ. Κεραμέως
Στο Βόλο η υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Νίκη Κ. Κεραμέως

Στο Βόλο η υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Νίκη Κ. Κεραμέως

Η ΝΟ.Δ.Ε. ς και ο Θεματικός Τομέας Παιδείας, διοργανώνουν – ανοικτή συζήτηση με θέμα : ¨Προβληματισμοί για το σήμερα και το αύριο στην Παιδεία¨, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο Volos Palace στις 18:00.Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η , υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Θα προηγηθεί σειρά επισκέψεων σε φορείς του νομού.

Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  εώργιο Πετράκο και με την αντιπεριφερειάχη ς  Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Στις 13:30 θα  δοθεί Τύπου στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας και θα ακολουθήσει συνεδρίαση.

Το απόγευμα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους διευθυντές Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Β/θμιας  Σωκράτη Σαβελίδη, Α/θμιας  ιώργο Πολύζο και στις 17:30 με εκπροσώπους της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών.

Θα ακολουθήσει η κεντρική της ομιλία στο ξενοδοχείο Volos Palace στις 18:00 με θέμα : ¨Προβληματισμοί για το σήμερα και το αύριο στην Παιδεία¨ και συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Για την Νέα Δημοκρατία η επένδυση στη νέα γενιά αποτελεί την πιο σημαντική προϋπόθεση για την οικο της ς του αύριο. Είναι άλλωστε ο βασικός πυλώνας του νέου εξωστρεφούς και καινοτόμου παραγωγικού μοντέλου που έχει ανάγκη η χώρα για να ξεφύγει από το τέλμα.

Επίσης, την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση της Διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. στα γραφεία της. Θέματα που θα απασχολήσουν και θα συζητηθούν είναι η πολιτική επικαιρότητα και οργανωτικά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση