Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο Βόλο η υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Νίκη Κ. Κεραμέως
Στο Βόλο η υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Νίκη Κ. Κεραμέως

Στο Βόλο η υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Νίκη Κ. Κεραμέως

Η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας και ο Θεματικός Τομέας Παιδείας, διοργανώνουν – ανοικτή συζήτηση με θέμα : ¨Προβληματισμοί για το σήμερα και το αύριο στην Παιδεία¨, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στο Volos Palace στις 18:00.Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Νίκη Κ. Κεραμέως, υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Θα προηγηθεί σειρά επισκέψεων σε φορείς του νομού.

Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν με τον Πρύτανη του Θεσσαλίας  εώργιο Πετράκο και με την αντιπεριφερειάχη Μαγνησίας  Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Στις 13:30 θα  δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας και θα ακολουθήσει συνεδρίαση.

Το απόγευμα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους διευθυντές Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Β/θμιας  Σωκράτη Σαβελίδη, Α/θμιας  ιώργο Πολύζο και στις 17:30 με εκπροσώπους της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών.

Θα ακολουθήσει η κεντρική της στο Volos Palace στις 18:00 με θέμα : ¨Προβληματισμοί για το σήμερα και το αύριο στην Παιδεία¨ και συζήτηση με τους παρευρισκόμε.

Για την Νέα Δημοκρατία η επένδυση στη νέα γενιά αποτελεί την πιο σημαντική προϋπόθεση για την οικοδόμηση της ς του αύριο. Είναι άλλωστε ο βασικός πυλώνας του νέου εξωστρεφούς και καινοτόμου παραγωγικού μοντέλου που έχει ανάγκη η χώρα για να ξεφύγει από το τέλμα.

Επίσης, την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση της Διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. στα γραφεία της. Θέματα που θα απασχολήσουν και θα συζητηθούν είναι η πολιτική επικαιρότητα και οργανωτικά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση