Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στο Βόλο η υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Νίκη Κ. Κεραμέως
Στο Βόλο η υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Νίκη Κ. Κεραμέως

Στο Βόλο η υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Νίκη Κ. Κεραμέως

Η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας και ο Θεματικός Τομέας Παιδείας, διοργανώνουν εκδήλωση – ανοικτή συζήτηση με θέμα : ¨Προβληματισμοί για το σήμερα και το αύριο στην Παιδεία¨, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο Volos Palace στις 18:00.Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Κ. Κεραμέως, υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Θα προηγηθεί σειρά επισκέψεων σε φορείς του νομού.

Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν με τον Πρύτανη του Θεσσαλίας  Γεώργιο Πετράκο και με την αντιπεριφερειάχη Μαγνησίας  Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Στις 13:30 θα  δοθεί Τύπου στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας και θα ακολουθήσει συνεδρίαση.

Το απόγευμα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους διευθυντές Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Β/θμιας  Σωκράτη Σαβελίδη, Α/θμιας  Γιώργο Πολύζο και στις 17:30 με εκπροσώπους της Εκπαιδευτικών.

Θα ακολουθήσει η κεντρική της ομιλία στο ξενοδοχείο Volos Palace στις 18:00 με θέμα : ¨Προβληματισμοί για το σήμερα και το αύριο στην Παιδεία¨ και συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Για την Νέα Δημοκρατία η επένδυση στη νέα γενιά αποτελεί την πιο σημαντική προϋπόθεση για την οικοδόμηση της Ελλάδας του αύριο. Είναι άλλωστε ο βασικός πυλώνας του νέου εξωστρεφούς και καινοτόμου παραγωγικού μοντέλου που έχει ανάγκη η χώρα για να ξεφύγει από το τέλμα.

Επίσης, την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και 20:00 θα πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση της Διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. στα γραφεία της. Θέματα που θα απασχολήσουν και θα συζητηθούν είναι η επικαιρότητα και οργανωτικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Από διαρροή αερίου η #έκρηξη στη Συγγρού #έκρηξη - https://t.co/pqfj3d1bIq -

  • Συμφωνία Ολυμπιακού με Ελιστάνο Μάνγκα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/E5PkkrC5yV -

  • Απόπειρα αυτοκτονίας 34χρονης στο Βόλο #απόπειρααυτοκτονίας - https://t.co/RB8wDxm8Nd -

"Αλιεύοντας" την είδηση