Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στο Βόλο το στέλεχος του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός
Στο Βόλο το στέλεχος του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός

Στο Βόλο το στέλεχος του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός

Το  μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Νίκος Σοφιανός, θα βρεθεί στο Βόλο και θα  μιλήσει την Τετάρτη 21 Νοέμβρη, στις 7.00 μ.μ. στο Μεταξουργείο, με θέμα «Συμπόρευση με το για να κάνουμε την πραγματική διαφορά».

«Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους όσους προβληματίζονται για τις εξελίξεις, βλέπουν τα αδιέξοδα της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων στη ζωή τους, στη ζωή των παιδιών τους. Όσους ανησυχούν για την των ανταγωνισμών στην περιοχή με την ενεργό συμμετοχή της χώρας.

Όσους είδαν, βήμα το βήμα, πως ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ο καλύτερος σημαιοφόρος του ΝΑΤΟ και το καλύτερο πλυντήριο των ΗΠΑ, της , της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας της Γερμανίας και της υπόλοιπης Ευρώπης. Πως έγινε το «καλύτερο παιδί» των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και μεγαλοεπιχειρηματιών, του Αμερικάνου πρέσβη. Όσους, παρά τις επιμέρους διαφωνίες, κατανοούν ότι η μαχητική στάση του ήταν όλα αυτά τα χρόνια ασπίδα προστασίας για τα λαϊκά στρώματα, ότι τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν αδυνατίζει το » αναφέρει σε   το ΚΚΕ.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #σεισμός 3,2 βαθμών Ρίχτερ στο Βόλο #σεισμός - https://t.co/2AufMC5J8X -

  • Πρόβλημα καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Β. Σποράδων με το λιμάνι του Βόλου - https://t.co/MNJqttKVM8… -

  • Οι πλέον πολυσύχναστες παραλίες της Μαγνησίας #παραλίεςτηςΜαγνησίας - https://t.co/Gu5TL3jXUb -

"Αλιεύοντας" την είδηση