Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στο Βόλο το 6ο διεθνές WALK FOR FREEDOM
Στο Βόλο το 6ο διεθνές WALK FOR FREEDOM

Στο Βόλο το 6ο διεθνές WALK FOR FREEDOM

Η Α21 και το A-team Volos διοργανώνουν το 6ο Διεθνές #WALKFORFREEDOM στο Βόλο. Στις 19 Οκτωβρίου ο Βόλος για δεύτερη χρονιά διοργανώνει το περπάτημα για την ελευθερία, διαδίδοντας ένα ηχηρό μήνυμα για όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στα δίχτυα της σύγχρονης δουλείας. Ο Βόλος είναι και πάλι στον Παγκόσμιο χάρτη του walk_for_freedom:https://www.a21.org/content/walk-home/gpsgiw.

ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:Σάββατο // 19 Οκτωβρίου // Δημαρχείο //Προσυγκέντρωση 17:30μ.μ.Ξεκίνημα: 18:00μμ
Θα περπατήσουμε σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, στη Λεωφόρο Λαμπράκη, στην παραλιακή οδό μέχρι το πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου σε μία σιωπηλή , όπου στο τέλος θα βγάλουμε ομαδικές φωτογραφίες.

ΕΝΔΥΙΑ:Παρακαλούμε φορέστε το μπλουζάκι της . Εάν δεν το έχετε προμηθευτεί από άλλες χρονιές, θα ακολουθήσουν σύντομα πληροφορίες για τη φετινή διανομή. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να φοράτε το μπλουζάκι της , ένα απλό μαύρο ντύσιμο αρκεί.

:Ενημερώσετε ακόμα περισσότερους! Πείτε στους φίλους σας στο facebook, twitter, και instagram ότι θα συμμετέχετε στο Walk και γιατί θα συμμετέχετε, ενθαρρύνετέ τους να έρθουν κι αυτοί μαζί σας, και ανεβάστε φωτογραφίες από το event με το hashtag #WalkForFreedom.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ:Αν ενδιαφέρεστε για να βοηθήσετε εθελοντικά στην οργάνωση και τη διεξ του Walk For Freedom, παρακαλώ ενημερώστε μας!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο volosateam.21@gmail.com για οποιαδήποτε απορία σχετική με το Walk for Freedom στο Βόλο.

Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκλαβιά στη χ μας. Έλα μαζί μας για να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα, να δείξουμε πως οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία και δεν είναι για πώληση!
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας:
https://www.facebook.com/events/529727651108007/

Ανυπομονούμε να σας έχουμε μαζί μας.
Η ομάδα της Α21

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση