Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στο Βόλο το 30ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων
Στο Βόλο το 30ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων

Στο Βόλο το 30ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων

Στο επίκεντρο του επιμελητηριακού ενδιαφέροντος θα βρεθεί το ερχόμενο διήμερο (9 &10/12) ο Βόλος, καθώς στο Μαγνησίας θα φιλοξενηθεί το 30ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων (Ο.Σ.Υ.Ε.).

Σύνεδροι και από τα 59 Επιμελητήρια της χώρας θα μεταβούν στην πόλη μας για να παρακολουθήσουν από κοντά τις που αφορούν μεταξύ άλλων την τροποποίηση Καταστατικού, τις Επιμελητηριακές Εκλογές και τον ρόλο των υπαλλήλων, την Επιμελητηριακή νομοθεσία, αλλά και το διεκδικητικό πλαίσιο Ο.Σ.Υ.Ε.

Πιο συγκεκριμένα, η έναρξη των εργασιών θα γίνει στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, όπου θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της Ο.Σ.Υ.Ε.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου οι θα συνεχιστούν στον ίδιο χώρο, ενώ οι επιμελητηριακοί υπάλληλοι από όλη την χώρα, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις ομορφιές της περιοχής, μετά το γεύμα που θα παραθέσει το Μαγνησίας σ’ αυτούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση