Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στο Βόλο σήμερα η Άννα Καραμανλή
Στο Βόλο σήμερα  η Άννα Καραμανλή

Στο Βόλο σήμερα η Άννα Καραμανλή

Στο Βόλο θα βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουρίου στις 2.00 μ.μ. η αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της , προκειμένου να παραστεί στη διευρυμένη της ΝΟΔΕ .

Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν οργανωτικά και την ετήσια της ΝΟΔΕ που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, με κεντρική ομιλήτρια την τομεάρχη Οικονομίας & Ανάπτυξης και Βουλευτή Α' Αθηνών της Ν.Δ., Ντόρα .

Nωρίτερα  το μεσημέρι η αν. τομεάρχης Πολιτισμού & Αθλητισμού και βουλευτής Β΄ Αθηνών  θα κάνει επισκέψεις σε αθλητικές και πολιτιστικές δομές στη Μαγνησία.

Οι προγραμματισμένες επισκέψεις της κ. Καραμανλή θα ξεκινήσουν στις 12:00 από το Σκοπευτήριο Ολυμπιακών Προδιαγραφών του Δήμου Ρήγα ου και θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο Εκθεσιακό Χώρο & Κέντρο Πολιτισμού Ρήγας ος (Χάρτα του Ρήγα) και στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα εκπροσωπήσει τη σε με θέμα «Το μέγιστο κοινωνικό αγαθό της άθλησης στα γρανάζια της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών», που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση