Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Στο Βόλο σήμερα η Άννα Καραμανλή
Στο Βόλο σήμερα  η Άννα Καραμανλή

Στο Βόλο σήμερα η Άννα Καραμανλή

Στο Βόλο θα βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουρίου στις 2.00 μ.μ. η αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ , προκειμένου να παραστεί στη διευρυμένη της Μαγνησίας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν οργανωτικά και την ετήσια της που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, με κεντρική ομιλήτρια την τομεάρχη Οικονομίας & Ανάπτυξης και Βουλευτή Α’ Αθηνών της .Δ., Ντόρα .

Nωρίτερα  το μεσημέρι η αν. τομεάρχης Πολιτισμού & Αθλητισμού και βουλευτής Β΄ Αθηνών  θα κάνει επισκέψεις σε αθλητικές και πολιτιστικές δομές στη .

Οι προγραμματισμένες επισκέψεις της κ. Καραμανλή θα ξεκινήσουν στις 12:00 από το Σκοπευτήριο Ολυμπιακών Προδιαγραφών του Δήμου Ρήγα Φεραίου και θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο Εκθεσιακό Χώρο & Κέντρο Πολιτισμού Ρήγας Φεραίος () και στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου .

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα εκπροσωπήσει τη ΝΔ σε με θέμα «Το μέγιστο κοινωνικό αγαθό της άθλησης στα γρανάζια της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών», που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση