Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στο Βόλο ο κυβερνήτης της AHEPA HELLAS Βασίλειος Πετκίδης
Στο Βόλο ο κυβερνήτης της AHEPA HELLAS  Βασίλειος Πετκίδης

Στο Βόλο ο κυβερνήτης της AHEPA HELLAS Βασίλειος Πετκίδης

Στο Βόλο, θ βρεθεί αύριο Σαββάτο 10 Μαρτίου 2018, ο κυβερνήτης της AHEPA HELLAS Βασίλειος Πετκίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της ς – 25 της γνωστής Ελληνο – Αμερικανικής Ομογενειακής Οργάνωσης.

Ακολούθως, στις 10:00, το κλιμάκιο των αξιωματούχων της AHEPA HELLAS, θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στη Δημοτική Αρχή της πόλης.

Μετά το πέρας των επισήμων επισκέψεων, τα μέλη του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου της Οργάνωσης, θα συνεδριάσουν υπό την προεδρία του κ. Βασιλείου Πετκίδη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Forum Conference Center (στην Δεληγιώργη αρ. 09) στον Βόλο.

Στη διάρκεια των δεκαετιών, με της Οργάνωσης, έγιναν δεκάδες κοινωνικά έργα υποδομής στη χ (π.χ. Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ομώνυμη Πτέρυγα στο .Ν.Α «Ευαγγελισμός», κ.α.)

Τα μέλη της οικογένειας της AHEPA, σήμερα ξεπερνούν τις 40.000 στην Αμερική και τα οκτακόσια σε όλη την (ΑHEPA HELLAS). Στους καιρούς της βαθειάς οικονομικής κρίσης, είναι ο μεγαλύτερος Ομογενειακός εθελοντικός, φιλανθρωπικός Οργανισμός, που έχει προσφέρει υγειονομικό υλικό και τρόφιμα, σε όλες τις περιφέρειες της χς, μέσω των οργανωτικών δομών της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή», της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η AHEPA HELLAS, δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2000 και έχει ενεργή παρουσία σε 35 σημεία σε όλη την Επικράτεια, μέσα από τα τοπικά της Τμήματα. ιοικητικό Συμβούλιο της ς 25 (AHEPA HELLAS), απαρτίζεται από 12 αιρετά μέλη, τα οποία προέρχονται από όλα τα μέρη της χώρας και κάθε μήνα συνεδριάζουν και σε διαφορετική πόλη της ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση