Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στο Βόλο ο κυβερνήτης της AHEPA HELLAS Βασίλειος Πετκίδης
Στο Βόλο ο κυβερνήτης της AHEPA HELLAS  Βασίλειος Πετκίδης

Στο Βόλο ο κυβερνήτης της AHEPA HELLAS Βασίλειος Πετκίδης

Στο Βόλο, θα βρεθεί αύριο Σαββάτο 10 Μαρτίου 2018, ο της AHEPA HELLAS Βασίλειος Πετκίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Περιφέρειας – 25 της γνωστής Ελληνο – Αμερικανικής Ομογενειακής Οργάνωσης.

Στις 9:00 π.μ. ο και οι συνεργάτες του, θα συναντηθούν στην επισκοπική κατοικία, με το μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού Ιγνάτιο.

Ακολούθως, στις 10:00, το κλιμάκιο των αξιωματούχων της AHEPA HELLAS, θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπική στη Δημοτική Αρχή της πόλης.

Μετά το πέρας των επισήμων επισκέψεων, τα μέλη του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου της Οργάνωσης, θα συνεδριάσουν υπό την προεδρία του κ. Βασιλείου Πετκίδη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Forum Center (στην Δεληγιώργη αρ. 09) στον Βόλο.

Η AHEPA (American Hellenic Progressive & Educational Association / Αμερικανο – Ελληνική Προοδευτική & Μορφωτική Ένωση) ιδρύθηκε το 1922, στην Αμερική, από οκτώ Έλληνες μετανάστες.

Στη διάρκεια των δεκαετιών, με δαπάνες της Οργάνωσης, έγιναν δεκάδες κοινωνικά έργα υποδομής στη χώρα (π.χ. Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ομώνυμη Πτέρυγα στο Γ.Ν.Α «Ευαγγελισμός», κ.α.)

Τα μέλη της οικογένειας της AHEPA, σήμερα ξεπερνούν τις 40.000 στην Αμερική και τα οκτακόσια σε όλη την Ελλάδα (ΑHEPA HELLAS). Στους καιρούς της βαθειάς οικονομικής κρίσης, είναι ο μεγαλύτερος Ομογενειακός εθελοντικός, φιλανθρωπικός Οργανισμός, που έχει προσφέρει υλικό και τρόφιμα, σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, μέσω των οργανωτικών δομών της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή», της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η AHEPA HELLAS, δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2000 και έχει ενεργή παρουσία σε 35 σημεία σε όλη την Επικράτεια, μέσα από τα τοπικά της Τμήματα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφέρειας 25 (AHEPA HELLAS), απαρτίζεται από 12 αιρετά μέλη, τα οποία προέρχονται από όλα τα μέρη της χώρας και κάθε μήνα συνεδριάζουν και σε διαφορετική πόλη της Ελλάδας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Από διαρροή αερίου η #έκρηξη στη Συγγρού #έκρηξη - https://t.co/pqfj3d1bIq -

  • Συμφωνία Ολυμπιακού με Ελιστάνο Μάνγκα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/E5PkkrC5yV -

  • Απόπειρα αυτοκτονίας 34χρονης στο Βόλο #απόπειρααυτοκτονίας - https://t.co/RB8wDxm8Nd -

"Αλιεύοντας" την είδηση