Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στο Βόλο το Λ’ Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας
Στο Βόλο το Λ’ Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας

Στο Βόλο το Λ’ Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας

Στο Βόλο πργμτοποιείται στις 10 και 11 Ιουνίου το Λ' Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών ς (ΟΣΦΕ) που διοργανώνει ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλίας. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “VOLOS PALACE”,  με θέμα: «Οι συνεταιρισμοί των φαρμακοποιών ως βασικός συντελεστής για την αποτελεσματική συμβολή του υ στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας».

Το Συνέδριο φιλοδοξεί να θέσει τους στόχους για να μπορούν οι συνεταιριστικές μονάδες να υποστηρίξουν το στην άσκηση υπηρεσιών φροντίδας υγείας.

“Θεωρούμε ότι η επιβίωση του φαρμακείου σχετίζεται με την εκπλήρωση της ς του ως μέρος του Συστήματος Υγείας. Οι δράσεις πρόληψης της υγείας και η συμμόρφωση των ασθενών που έχει ανάγκη η κοινωνία και οι θεσμοί της, πραγματώνουν τον ασθενοκεντρικό προσανατολισμό, προκειμένου τα να αντιμετωπίσουν πιο δυναμικά τις δυσχέρειες που έχουν επιφέρει η οικονομική κρίση και οι εξελίξεις στη φαρμακευτική ” επισημαίνουν οι διοργανωτές.

Η πρώτη ημέρα του Συνεδρίου θα είναι ανοικτή για όλους τους συνεταιρισμένους φαρμακοποιούς, με θέματα που αφορούν στο πώς το φαρμακείο, μέσα από την καθημερινή λειτουργία του, θα παρέχει τις ανωτέρω υπηρεσίες.

Στη διάρκεια της δεύτερης μέρας, οι αντιπρόσωποι των ΣΥ.ΦΑ. όλης της χς θα συζητήσουν τη στενότερη συνεργασία, τις καινοτομίες και την του συνεταιριστικού δικτύου, που αποτελεί σήμερα τον κορμό του φαρμακευτικού χονδρεμπορίου.

Οι διοργανωτές καλούν όλους τους φαρμακοποιούς, είτε είναι μέλη των Συνεταιρισμών τους, είτε όχι, να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου και να συμβάλλουν στον προβληματισμό για την επόμενη μέρα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση