Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στο Βόλο για το Ορφανοτροφείο ο Γιάννης Πλούταρχος
Στο  Βόλο για το Ορφανοτροφείο ο Γιάννης Πλούταρχος

Στο Βόλο για το Ορφανοτροφείο ο Γιάννης Πλούταρχος

Στο Βόλο θα βρεθεί στις 5 Δεκεμβρίου ο ιάννης Πλούταρχος, για να τραγουδήσει για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου και την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος.

Ο   τραγουδιστής, θα τραγουδήσει  δωρεάν  στο «Πρεμιέρα» έπειτα από πρόσκληση  του σε αργία δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και τα έσοδα από τη βραδιά θα διατεθούν για την ενίσχυση  του Ορφανοτροφείου.

Παράλληλα, εν όψει των Χριστουγέννων  που πλησιάζουν, το Σωματείο της «Φιλοπτώχου Αδελφότης Βόλου», συνοδοιπόρος των προσπαθειών του Ιδρύματος «Ορφανοτροφείο Βόλου», διοργανώνει σε συν με το  Ίδρυμα διάφορες με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του, με την ευχή οι πολίτες με την σειρά τους να αγκαλιάσουν τις προσπάθειές τους στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο κοινωνικά και οικονομικά τις δράσεις του Ιδρύματος.

Οι που γίνουν κατά τη διάρκεια των εορτών για το Ορφανοτροφείο είναι οι εξής:

  • 26 Νοεμβρίου : η «ΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ», διοργανώνει Φιλανθρωπικό Αγώνα στο Γήπεδο Αγ. Παρασκευής και ώρα 14:00.
  • 11 Δεκεμβρίου : και ώρα 10:30, ραντεβού στον προαύλειο χώρο του Ιδρύματος, για να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο . Είναι η αρχή μιας προσπάθειας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου και του Ορφανοτροφείου Βόλου, να γίνονται κάποια πράγματα για τα φιλοξενούμενα παιδιά του ιδρύματος.
  • 18 Δεκεμβρίου 2016: και ώρα 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου VOLOS PALACE καλούν τους μικρούς φίλους στο πρώτο Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ, χρωματίζοντας μ' αυτό τον τρόπο τις των Χριστουγέννων.
  • 21 Δεκεμβρίου 2016: τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου στήνουν τη δική τους γιορτή με την οποία θα μας παρασύρουν στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Τα φιλοξενούμενα παιδιά προσκαλούν φίλους και γνωστούς να τα απολαύσουν και να ανταλλάξουν ευχές για τις Άγιες μέρες που έρχονται.
    PagasitikosNews logo

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

      Dark Mode

      "Αλιεύοντας" την είδηση