Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στο Βόλο για το Ορφανοτροφείο ο Γιάννης Πλούταρχος
Στο Βόλο για το Ορφανοτροφείο ο Γιάννης Πλούταρχος

Στο Βόλο για το Ορφανοτροφείο ο Γιάννης Πλούταρχος

Στο Βόλο θα βρεθεί στις 5 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Πλούταρχος, για να τραγουδήσει για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου και την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος.

Ο   τραγουδιστής, θα τραγουδήσει  δωρεάν  στο νυχτερινό κέντρο «Πρεμιέρα» έπειτα από πρόσκληση  του σε αργία δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και τα έσοδα από τη βραδιά θα διατεθούν για την ενίσχυση  του Ορφανοτροφείου.

Παράλληλα, εν όψει των Χριστουγέννων  που πλησιάζουν, το Σωματείο της «Φιλοπτώχου Αδελφότης Βόλου», συνοδοιπόρος των προσπαθειών του Ιδρύματος «Ορφανοτροφείο Βόλου», διοργανώνει σε συνεργασία με το  Ίδρυμα διάφορες με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του, με την ευχή οι πολίτες με την σειρά τους να αγκαλιάσουν τις προσπάθειές τους στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο κοινωνικά και οικονομικά τις δράσεις του Ιδρύματος.

Οι εκδηλώσεις που γίνουν κατά τη διάρκεια των εορτών για το Ορφανοτροφείο είναι οι εξής:

 • 26 Νοεμβρίου 2016: η «ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ», διοργανώνει Φιλανθρωπικό Αγώνα στο Γήπεδο Αγ. Παρασκευής και ώρα 14:00.
 • 11 Δεκεμβρίου 2016: και ώρα 10:30, ραντεβού στον προαύλειο χώρο του Ιδρύματος, για να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Είναι η αρχή μιας προσπάθειας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου και του Ορφανοτροφείου Βόλου, να γίνονται κάποια πράγματα για τα φιλοξενούμενα παιδιά του ιδρύματος.
 • 18 Δεκεμβρίου 2016: και ώρα 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου VOLOS PALACE καλούν τους μικρούς φίλους στο πρώτο Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ, χρωματίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.
 • 21 Δεκεμβρίου 2016: τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου στήνουν τη δική τους γιορτή με την οποία θα μας παρασύρουν στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Τα φιλοξενούμενα παιδιά προσκαλούν φίλους και γνωστούς να τα απολαύσουν και να ανταλλάξουν ευχές για τις Άγιες μέρες που έρχονται.
  PagasitikosNews logo

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

  "Αλιεύοντας" την είδηση