Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ τα “χώνει” ο Θ. Θεοδώρου
Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ τα “χώνει” ο Θ. Θεοδώρου

Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ τα “χώνει” ο Θ. Θεοδώρου

Σκληρή απάντηση στο τοπικό ΠΑΣΟΚ έδωσε ο εκτελών χρέη δημάρχου Θ. με αφορμή ανακοίνωση για την επίσκεψη κλιμακίου στο Ροστώβ.

Χαρακτηριστικά από τον εκτελούντα χρέη δημάρχου , Θάνο , σε απάντηση της ανακοίνωσης της ΝΕ Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ, έγινε η ακόλουθη δήλωση:Δυστυχώς ακόμη και σήμερα τα εναπομείναντα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να αποστούν από τα φαινόμενα οίησης και αλαζονείας, που έφεραν αυτό το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα ς σε ισότιμο συνομιλητή της ΔΗΜΑΡ, ικέτη του ΠΜΙΟΥ και ουρά του !

Απαιτούν, και όταν δεν ικανοποιούνται υβρίζουν και λοιδωρούν, μερίδιο στην άσκηση της ς, ως να μην ήταν ο λαός του Βόλου εκείνος που αποφάσισε, με τον πιο δημοκρατικό τρόπο, ποιος θα διαχειριστεί τις τύχες της πόλης και ποιος πρέπει να τεθεί στο περιθώριο, αφού αξιολογήθηκε και αποδοκιμάστηκε με τρόπο ντροπιαστικό.

Επίδειξη δήθεν δημοκρατικότητας, «νουθεσίες» και υποδείξεις, από αυτούς που φέρουν βαρύτατη την ευθύνη στους ώμους τους για την κατάντια της ς μας, προφανώς δεν δεχόμαστε. Ας συνειδητοποιήσουν ότι είναι εκείνοι που πρέπει να λογοδοτήσουν στην κοινωνία και κανείς άλλος

Και βέβαια ουδέν ψευδέστερο και παραπλανητικό από τον ισχυρισμό του τοπικού ΠΑΣΟΚ ότι από μέρους μας δεν υπάρχει καμία διάθεση να δώσουμε λογαριασμό για τα τεκταινόμενα στην πόλη. Λογαριασμό δίνουμε καθημερινά στον πολίτη του Βόλου, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, είτε μας ψήφισε, είτε όχι. Απλώς δεν δίνουμε καν σημασία σε και στελέχη, που έχουν ξεπεραστεί από την κοινωνία και τη ίδια τη ζωή και προσπαθούν με κάθε τρόπο, θεμιτό ή μη, να επιβιώσουν.

Ολοκληρώνοντας την απάντησή μας στην ανοίκεια και προκλητική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι η αποστολή του Δήμου Βόλου εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ροστόβ, όπου συνεχίζει τις προσπάθειες της για τη διεθνή προβολή της πόλης μας και την επίτευξη συνεργασιών για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών τοπικών επιχειρήσεων. Ως ελάχιστο δείγμα υπευθυνότητας και σοβαρότητας θα μπορούσαν να περιμένουν την επιστροφή και τον απολογισμό των αποτελεσμάτων του ταξιδιού, προκειμένου, ακόμη και αυτοί, να κρίνουν.

Όμως επέλεξαν και πάλι τη γνωστή συμπεριφορά της άθλιας, ανέξοδης και άκοπης, λασπολογίας και συκοφάντησης, προκειμένου να μειώσουν ή και να ακυρώσουν την αποτελεσματικότητα και της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας της Δημοτικής μας Αρχής, της πρώτης που γίνεται με τέτοια οργάνωση και συγκεκριμένη στόχευση.

Οι πολίτες, υπέρτατος και μοναδικός κριτής όλων μας, βλέπουν και αξιολογούν…”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση