Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ τα “χώνει” ο Θ. Θεοδώρου
Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ τα “χώνει” ο Θ. Θεοδώρου

Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ τα “χώνει” ο Θ. Θεοδώρου

Σκληρή απάντηση στο τοπικό έδωσε ο εκτελών δημάρχου Θ. Θεοδώρου με αφορμή για την επίσκεψη κλιμακίου στο Ροστώβ.

Χαρακτηριστικά από τον εκτελούντα δημάρχου , Θάνο Θεοδώρου, σε απάντηση της ανακοίνωσης της ΝΕ Μαγνησίας του , έγινε η ακόλουθη δήλωση:Δυστυχώς ακόμη και σήμερα τα εναπομείναντα στελέχη του δεν μπορούν να αποστούν από τα φαινόμενα οίησης και αλαζονείας, που έφεραν αυτό το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα εξουσίας σε ισότιμο συνομιλητή της , ικέτη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ και ουρά του !

Απαιτούν, και όταν δεν ικανοποιούνται υβρίζουν και λοιδωρούν, μερίδιο στην άσκηση της εξουσίας, ως να μην ήταν ο λαός του Βόλου εκείνος που αποφάσισε, με τον πιο δημοκρατικό τρόπο, ποιος θα διαχειριστεί τις τύχες της πόλης και ποιος πρέπει να τεθεί στο περιθώριο, αφού αξιολογήθηκε και αποδοκιμάστηκε με τρόπο ντροπιαστικό.

Επίδειξη δήθεν δημοκρατικότητας, «νουθεσίες» και υποδείξεις, από αυτούς που φέρουν βαρύτατη την ευθύνη στους ώμους τους για την κατάντια της κοινωνίας μας, προφανώς δεν δεχόμαστε. Ας συνειδητοποιήσουν ότι είναι εκείνοι που πρέπει να λογοδοτήσουν στην κοινωνία και κανείς άλλος

Και βέβαια ουδέν ψευδέστερο και παραπλανητικό από τον ισχυρισμό του τοπικού ΠΑΣΟΚ ότι από μέρους μας δεν υπάρχει καμία διάθεση να δώσουμε λογαριασμό για τα τεκταινόμενα στην πόλη. Λογαριασμό δίνουμε καθημερινά στον πολίτη του Βόλου, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, είτε μας ψήφισε, είτε όχι. Απλώς δεν δίνουμε καν σημασία σε κόμματα και στελέχη, που έχουν ξεπεραστεί από την κοινωνία και τη ίδια τη ζωή και προσπαθούν με κάθε τρόπο, θεμιτό ή μη, να επιβιώσουν.

Ολοκληρώνοντας την απάντησή μας στην ανοίκεια και προκλητική του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι η αποστολή του Δήμου Βόλου εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ροστόβ, όπου συνεχίζει τις προσπάθειες της για τη διεθνή της πόλης μας και την επίτευξη συνεργασιών για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών τοπικών επιχειρήσεων. Ως ελάχιστο δείγμα υπευθυνότητας και σοβαρότητας θα μπορούσαν να περιμένουν την επιστροφή και τον απολογισμό των αποτελεσμάτων του ταξιδιού, προκειμένου, ακόμη και αυτοί, να κρίνουν.

Όμως επέλεξαν και πάλι τη γνωστή συμπεριφορά της άθλιας, ανέξοδης και άκοπης, λασπολογίας και συκοφάντησης, προκειμένου να μειώσουν ή και να ακυρώσουν την αποτελεσματικότητα και της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας της Δημοτικής μας Αρχής, της πρώτης που γίνεται με τέτοια οργάνωση και συγκεκριμένη στόχευση.

Οι , υπέρτατος και μοναδικός κριτής όλων μας, βλέπουν και αξιολογούν…”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση