Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Στο Ρoστώβ η βολιώτικη αποστολή
Στο Ρoστώβ η βολιώτικη αποστολή

Στο Ρoστώβ η βολιώτικη αποστολή

Συνάντηση Σαββίδη-Μπέου

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η πενθήμερη επίσκεψη της αποστολής του Δήμου Βόλου στην αδελφοποιημένη με το Βόλο ρωσική πόλη του Ροστόβ, στην οποία μετέχει, με δικές του , ο αιρετός, τελών , προκειμένου να διευκολύνει, χάρις στην προσωπική του φιλία με τον ισχυρό άντρα της περιοχής, μεγαλοεπιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη, την διάθεση στην τεράστια της Ρωσίας προϊόντων (υπηρεσιών, βιομηχανικών και γεύσεων) από τοπικές επιχειρήσεις, ιδιοκτήτες ή εκπρόσωποι των οποίων μετέχουν επίσης της αποστολής.

Σε αυτήν την κατεύθυνση το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα η πρώτη συνάντηση του αιρετού σε αργία δημάρχου Αχ. Μπέου με τον γνωστό επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Ο κ. εξέφρασε την ικανοποίησή του για το άμεσο ενδιαφέρον του έλληνα επιχειρηματία να γνωρίσει από κοντά τα προϊόντα της Μαγνησίας, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα δίκτυο συνεργασίας και μελλοντικών συμφωνιών μεταξύ των επιχειρήσεων του κ. Σαββίδη και των άλλων επαγγελματιών και επιχειρηματιών της περιοχής.

Χαρακτηριστικά ο κ. Σαββίδης τόνισε τις ευκαιρίες που ανοίγονται προς την ρωσική σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, που, ωστόσο, έχει πολλά να προσφέρει στις εμπορικές συναλλαγές, αλλά και των ποιοτικών τοπικών προϊόντων.

Μάλιστα ο κ.Σαββίδης προσκάλεσε σε δείπνο τον Αχ. Μπέο και όσους μετέχουν στην αποστολή, ώστε να γνωρίσει λεπτομερώς και μέσω της διεξοδικής συζήτησης το Βόλο και τα προϊόντα του.

Μεταξύ των δυο πλευρών δόθηκε και νέο για την επιβεβαίωση των στενών σχέσεων των πόλεων σε πολιτικό, αλλά και εμπορικό επίπεδο.

Τούτο αναμενόταν να γίνει στην ειδική έκθεση όπου θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες και τα προϊόντα του Βόλου, σήμερα Σάββατο, και στην οποία θα παραστούν οι συνεργάτες του κ. Σαββίδη, καθώς ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι από πλευράς τοπικών επιχειρήσεων και εκπροσώπων επαγγελματιών μετέχουν οι κ.κ. Βαλασσάς (Ζαγορίν), Κίτσιος (ΔΗΜΗΤΡΑ), Καρακάνας (τυροκομικά), Πλαστάρας (κατασκευαστής τεχνικών εξαρτημάτων) και Ζαφείρης (Ένωση Ξενοδόχων).

mpeos-savvidisrostov

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση