Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στο πειθαρχικό οι δύο υπάλληλοι του Δήμου για το έλλειμμα στις εισπράξεις των Λαϊκών Aγορών
Στο πειθαρχικό οι δύο υπάλληλοι του Δήμου για το έλλειμμα στις εισπράξεις των Λαϊκών Aγορών

Στο πειθαρχικό οι δύο υπάλληλοι του Δήμου για το έλλειμμα στις εισπράξεις των Λαϊκών Aγορών

Απόφαση παραπομπής του πρώην δημοτικού ταμία  και του πρώην υπαλλήλου των Λαϊκών Αγορών στο Πειθαρχικό Συμβούλιο   έλαβε  η Εκτελεστική Επιτροπή  του Δήμου,  στη σημερινή της για το  έλλειμα στις από τις Λαϊκές  Αγορές  .

Οι δύο υπάλληλοι, αντιμετωπίζουν κατηγορίες πειθαρχικών παραπτωμάτων, που αφορούν στην καθυστέρηση στην απόδοση ποσού 72.873 € από τις των λαϊκών αγορών για το χρονικό διάστημα από 1 Ιανουαρίου έως 30 Απριλίου 2015 και που εμφανίστηκε στη διαχείριση του Δήμου στις 31-12-2015.

Τα θέματα αφορούν τον πρώην δημοτικό ταμία Στέφανο Ρηγόπουλο και τον υπάλληλο Κων. Μπόλτση που κατηγορούνται για τα πειθαρχικά παραπτώματα: α) της αμέλειας και ατελούς εκπλήρωσης υπηρεσιακού καθήκοντος και  β) της εντός ή εκτός υπηρεσίας αναξιοπρεπούς ή ανάξιας για υπάλληλο διαγωγής δεδομένου ότι εν γνώσει του κατείχε παράνομα για μεγάλο χρονικό διάστημα (ως μη δικαιούχος) χρηματικό ποσό που ανήκε στο Δ Βόλου, λόγω καθυστερημένης εισαγωγής στην ταμειακή διαχείριση του Δήμου των εισπράξεων λαϊκών αγορών για το χρονικό διάστημα από 1-1/30-4-2015, συνολικού ποσού 72.873,50 € το οποίο εμφανίστηκε στη διαχείριση του Δήμου στις 31-12-2015.

Στην εκτελεστική επιτροπή προήδρευσε ο αντιδήμαρχος Αναστ. Μπατζιάκας και συμμετείχαν αντιδήμαρχοι και δύο σύμβουλοι της μειοψηφίας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση