Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στο Νοσοκομείο προληπτικά δύο εργαζόμενοι της ΑΓΕΤ
Στο Νοσοκομείο προληπτικά δύο εργαζόμενοι της ΑΓΕΤ

Στο Νοσοκομείο προληπτικά δύο εργαζόμενοι της ΑΓΕΤ

Διρροή σε δεξαμενή ς σημειώθηκε προχθές στην ΑΓΕΤ, με αποτέλεσμα ένας εργαζόμενος που εισέπνευσε τις αναθυμιάσεις να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ μια ακόμα εργαζόμενη αισθάνθηκε ζάλη και προληπτικά επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ανώνυμη καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας και ενημερώθηκε η Περιφερειακή Ενότητα και Σποράδων.

Συγκροτήθηκε Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος και προχθές έγινε στο χώρο, ενώ αναμένεται το επόμενο διάστημα η σχετική έκθεση.

Η ενημέρωση της Περιφερειακής Ενότητας – Σποράδων από την Επιθεώρηση Εργασίας έγινε την Τετάρτη και όπως διαπιστώθηκε, η διαρροή της υγρής ς από τη δεξαμενή, οφειλόταν σε βλάβη στο σύστημα, η οποία αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι το τέλος του μήνα, ή στις αρχές του επόμενου.

Από την πλευρά της η Βόλου επιβεβαίωσε το περιστατικό με τη διαρροή αμμωνίας και αναφέρει ότι στο χώρο μετέβη κλιμάκιο ελέγχου της ς.

Η Επιτροπή ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές να επιβεβαιώσουν την είδηση και να λάβουν τα απαραίτητα για την των εμπλεκομένων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση