Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στο Νοσοκομείο προληπτικά δύο εργαζόμενοι της ΑΓΕΤ
Στο Νοσοκομείο προληπτικά δύο εργαζόμενοι της ΑΓΕΤ

Στο Νοσοκομείο προληπτικά δύο εργαζόμενοι της ΑΓΕΤ

Διαρροή σε δεξαμενή αμμωνίας σημειώθηκε προχθές στην ΑΓΕΤ, με αποτέλεσμα ένας εργαζόμενος που εισέπνευσε τις αναθυμιάσεις να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ μια ακόμα εργαζόμενη αισθάνθηκε ζάλη και προληπτικά επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ανώνυμη καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας και ενημερώθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

Συγκροτήθηκε Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος και προχθές έγινε αυτοψία στο χώρο, ενώ αναμένεται το επόμενο διάστημα η σχετική έκθεση.

Η ενημέρωση της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας – Σποράδων από την Επιθεώρηση Εργασίας έγινε την Τετάρτη και όπως διαπιστώθηκε, η διαρροή της υγρής αμμωνίας από τη δεξαμενή, οφειλόταν σε βλάβη στο σύστημα, η οποία αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι το τέλος του μήνα, ή στις αρχές του επόμενου.

Από την πλευρά της η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου επιβεβαίωσε το περιστατικό με τη διαρροή αμμωνίας και αναφέρει ότι στο χώρο μετέβη κλιμάκιο ελέγχου της Περιφέρειας.

Η Επιτροπή ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές να επιβεβαιώσουν την είδηση και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εμπλεκομένων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθώος από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων νεαρός Βολιώτης #2017 #διακίνησηναρκωτικών… - https://t.co/XYGDXDNPYT -

  • Σε ρητή δικάσιμο ο 36χρονος που έκλεψε δύο μπαταρίες από #φορτηγό #δίωξη #κλοπές #φορτηγό - https://t.co/MGyI1FAwER -

  • Στα Δικαστήρια χθες ένας... κατά φαντασία Βέλγος κατάσκοπος #ΑΤ #αποτέλεσμα #Βέλγιο… - https://t.co/VM6XJx7Pzv -

"Αλιεύοντας" την είδηση