Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Στο νέο δίκτυο υδατοδρομίων της χώρας η Μαγνησία και ο Βόλος
Στο νέο δίκτυο υδατοδρομίων της χώρας η Μαγνησία και ο Βόλος

Στο νέο δίκτυο υδατοδρομίων της χώρας η Μαγνησία και ο Βόλος

 

Μετά από επικοινωνία που είχε από την και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, η και Θρησκευμάτων και βουλευτής Μαγνησίας,   Ζέττα Μ. Μακρή, ενημερώθηκε για την άκρως θετική και εξαιρετικά σημαντική, για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Μαγνησίας εξέλιξη που αφορά, στην χορήγηση, άδειας ίδρυσης υδατοδρομίου στη Μαγνησία και συγκεκριμένα στο λιμένα του Βόλου.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου υπογράφηκαν από τον αρμόδιο υφυπουργό μεταφορών Ι. Κεφαλογιάννη, οι δύο πρώτες κυβερνητικές αποφάσεις για την χορήγηση αδειών ίδρυσης υδατοδρομίων στη χώρα και συγκεκριμένα στις του Βόλου και του Ρεθύμνου.

Πλέον, μετά και τις από τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η ΟΛΒ Α.Ε. θα λάβει την άδεια για την ίδρυση υδατοδρομίου στην περιοχή του λιμανιού του Βόλου, ώστε να προβεί άμεσα στις προβλεπόμενες ενέργειες για την κατασκευή των απαιτούμενων υποδομών και εγκαταστάσεων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η κ. Μακρή: «χάρις στις συντονισμένες ενέργειες και το όραμα της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών η Μαγνησία αποκτά ένα πολύ ισχυρό και ουσιαστικό αναπτυξιακό όπλο με τεράστια οφέλη για την τοπική κοινωνία. Η υδατοδρομίου στο λιμάνι του Βόλου θα ενισχύσει ουσιαστικά το του τόπου μας, θα συμβάλλει τα μέγιστα στη διασύνδεση των νησιών των Σποράδων με την ηπειρωτική Μαγνησία. Παράλληλα, θα δημιουργηθούν νέες , ενώ ο εμπλουτισμός και η ενδυνάμωση του συνόλου των συνδυαζόμενων μεταφορών, θα δώσει σημαντική ώθηση στην πολυπόθητη από όλους μας, ανάπτυξη, της τοπικής οικονομίας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση