Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στο λιμάνι του Βόλου το «USS Carson City»
Στο λιμάνι του Βόλου το «USS Carson City»

Στο λιμάνι του Βόλου το «USS Carson City»

Στο λιμάνι του αγκυροβόλησε από το μεσημέρι 6 Iανουαρίου το καταμαράν του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού «USS Carson City», επιβεβαιώνοντας τη μετατροπή των λιμανιών της χώρας σε αγκυροβόλια του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού.

Το συγκεκριμένο πλοίο, που ανήκει στον 6ο αμερικανικό στόλο, έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει οποιαδήποτε επιχείρηση των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων και έχει συνεχή παρουσία στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.

Σε ανακοίνωση της Μαγνησίας τονίζεται: “Χωρίς αιδώ, η , αποδεικνύεται η πιο εθελόδουλη της μεταπολίτευσης στα κελεύσματα των ευρωενωσιακών και υπερατλαντικών ιμπεριαλιστών, υποθηκεύοντας και ξεπουλώντας το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας στους εμπόρους του πολέμου, της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

Να εμποδίσουμε την μετατροπή του τόπου μας σε άλλο ένα πολεμικό ορμητήριο των Η.Π.Α και του Ν.Α.Τ.Ο. κάτι που θα έχει τραγικές συνέπειες για το λαό μας.

Απαιτούμε την απομάκρυνση των βάσεων του Ν.Α.Τ.Ο από την χώρα μας!

Η Μαγνησίας καλεί τους δημοκράτες, τους πατριώτες, τους εργαζόμενους, κάθε φιλειρηνικό πολίτη της Μαγνησίας, τους κοινωνικούς και μαζικούς φορείς στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης ενάντια στην παρουσία του Αμερικανικού πλοίου καθώς και στην διεξαγωγή νατοϊκών πολεμικών ασκήσεων ετοιμότητας στην περιοχή μας!

Όλες και όλοι την Πέμπτη 10 – 1 – 2019 στις 6.30 το απόγευμα, στο λιμάνι του Βόλου!!

Να μη γίνει ο Βόλος, η Μαγνησία, κανένα σημείο της Ελλάδας ορμητήριο των μακελάρηδων των λαών!”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονου από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/Tp42jboffZ -

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση