Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Στο λιμάνι του Βόλου το “Πρωτεύς” λόγω απεργίας της ΠΝΟ
Στο λιμάνι του Βόλου το “Πρωτεύς” λόγω απεργίας της ΠΝΟ

Στο λιμάνι του Βόλου το “Πρωτεύς” λόγω απεργίας της ΠΝΟ

Στην που έχει κηρύξει για σήμερα η Ναυτική Ομοσπονδία, συμμετέχει το προσωπικό  του επιβατηγού- οχηματαγωγύ πλοίου  “Πρωτεύς”  και δεν απέπλευσε απ’ το λιμάνι του Βόλου  στις 8 το πρωί για το προγραμματισμένο του δρομολόγιο.
Αντιθέτως το υδροπτέρυγο “Ερατώ” απέπλευσε κανονικά από Αλόννησο το πρωί για Βόλο, εκτελώντας κανονικά το δρομολόγιό του, ενώ για το προγραμματισμένο δρομολόγιο που έχει το μεσημέρι, αναμένεται σχετική ενημέρωση.
Να σημειωθεί ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας με προοπτική κλιμάκωσης, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τη 00.01 της συγκεκριμένης ημέρας έως τις 24:00, σήμερα Παρασκευή.
Η ΠΝΟ, σε ανακοίνωσή της, τονίζει πως «για πολλοστή φορά ότι, δυστυχώς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει o κόσμος όχι μόνο δεν επιλύονται εκ μέρους των κυβερνώντων, όχι μόνο δεν υπάρχει η οποιαδήποτε βούληση για την επίλυσή τους, παρά τις συνεχείς και κενές περιεχομένου υποσχέσεις τους, αλλά αντίθετα θεριεύουν και οξύνονται ακόμη περισσότερο με τα διαρκώς νέα και με τις προωθούμενες νέες ρυθμίσεις και περικοπές, κατ’ εντολή του τρίτου μνημονίου».
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή συνεδρίαση του #ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά #ΣΟΠΠ - https://t.co/UEcElOtkJj -

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

"Αλιεύοντας" την είδηση