Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στο Κέντρο Πρόληψης “Πρόταση Ζωής” ο Αθ. Λιούπης
Στο Κέντρο Πρόληψης “Πρόταση Ζωής” ο Αθ. Λιούπης

Στο Κέντρο Πρόληψης “Πρόταση Ζωής” ο Αθ. Λιούπης

Στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προς της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. ς “Πρόταση Ζωής” βρέθηκε στην  , ο βουλευτής Ν. ς της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Λιούπης, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του Κέντρου.

Ο βουλευτής συνομίλησε με τους επιστήμονες του Κέντρου για τις δράσεις που έχουν αναπτύξει, αναφορικά με την ενημέρωση για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και πρακτικές, όπως η εξάρτηση από το διαδίκτυο, σε σχολεία όλου του νομού.

Οι ειδικοί επιστήμονες, εκτός από τα ,  βρίσκονται δίπλα και στους γονείς τους, αλλά και σε φορείς της περιοχής διοργανώνοντας σεμινάρια και ημερίδες.

Ο κ. Λιούπης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του δήλωσε τα παρακάτω “:”Hμέρα κατά των ναρκωτικών σήμερα.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους, στους επιστήμονες, στους εργαζόμε του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής». Αγωνίζονται ακούραστα, αθόρυβα με διαδραστικό τρόπο, για την πρόληψη των εξαρτήσεων (ναρκωτικά, κάπνισμα, αλκοόλ, διαδίκτυο) με τα μας του υ από το νηπιαγωγείο μέχρι το λύκειο. Εκπαιδεύουν τους δασκάλους, τους , ενημερώνουν τους γονείς με τον εξειδικευμένο τους τρόπο. Προσφέρουν ανεκτίμητες στην κοινωνία μας”.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση