Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στο Κέντρο Πρόληψης “Πρόταση Ζωής” ο Αθ. Λιούπης
Στο Κέντρο Πρόληψης “Πρόταση Ζωής” ο Αθ. Λιούπης

Στο Κέντρο Πρόληψης “Πρόταση Ζωής” ο Αθ. Λιούπης

Στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προς της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Μαγνησίας “Πρόταση Ζωής” βρέθηκε στην  , ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος πης, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του Κέντρου.

Ο βουλευτής συνομίλησε με τους επιστήμονες του Κέντρου για τις δράσεις που έχουν αναπτύξει, αναφορικά με την για τις και πρακτικές, όπως η εξάρτηση από το διαδίκτυο, σε όλου του νομού.

Οι ειδικοί επιστήμονες, εκτός από τα παιδιά,  βρίσκονται δίπλα και στους τους, αλλά και σε φορείς της περιοχής διοργανώνοντας σεμινάρια και ημερίδες.

Ο κ. πης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του δήλωσε τα παρακάτω “:”Hμέρα κατά των ναρκωτικών σήμερα.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους, στους επιστήμονες, στους εργαζόμενους του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής». Αγωνίζονται ακούραστα, αθόρυβα με διαδραστικό τρόπο, για την πρόληψη των εξαρτήσεων (, , αλκοόλ, διαδίκτυο) με τα παιδιά μας του σχολείου από το νηπιαγωγείο μέχρι το λύκειο. Εκπαιδεύουν τους δασκάλους, τους καθηγητές, ενημερώνουν τους γονείς με τον εξειδικευμένο τους τρόπο. Προσφέρουν ανεκτίμητες υπηρεσίες στην κοινωνία μας”.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση