Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στο Κέντρο Πρόληψης “Πρόταση Ζωής” ο Αθ. Λιούπης
Στο Κέντρο Πρόληψης “Πρόταση Ζωής” ο Αθ. Λιούπης

Στο Κέντρο Πρόληψης “Πρόταση Ζωής” ο Αθ. Λιούπης

Στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Μαγνησίας “Πρόταση Ζωής” βρέθηκε στην  Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ο βουλευτής Ν. της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Λιούπης, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του Κέντρου.

Ο βουλευτής συνομίλησε με τους επιστήμονες του Κέντρου για τις δράσεις που έχουν αναπτύξει, αναφορικά με την για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και πρακτικές, όπως η εξάρτηση από το διαδίκτυο, σε σχολεία όλου του νομού.

Οι ειδικοί επιστήμονες, εκτός από τα παιδιά,  βρίσκονται δίπλα και στους γονείς τους, αλλά και σε της περιοχής διοργανώνοντας σεμινάρια και ημερίδες.

Ο κ. Λιούπης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του δήλωσε τα παρακάτω “:”Hμέρα κατά των ναρκωτικών σήμερα.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους, στους επιστήμονες, στους εργαζόμενους του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής». Αγωνίζονται ακούραστα, αθόρυβα με διαδραστικό τρόπο, για την των εξαρτήσεων (ναρκωτικά, κάπνισμα, αλκοόλ, διαδίκτυο) με τα μας του σχολείου από το νηπιαγωγείο μέχρι το λύκειο. Εκπαιδεύουν τους δασκάλους, τους καθηγητές, ενημερώνουν τους γονείς με τον εξειδικευμένο τους τρόπο. Προσφέρουν ανεκτίμητες υπηρεσίες στην κοινωνία μας”.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία Ολυμπιακού Βόλου με Σέζαρ Κότο #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/uHXcCs4qHX -

  • Πολωνία και χώρες Βαλτικής σπεύδουν στο πλευρό της Ουκρανίας φοβούμενες ρωσική επίθεση - https://t.co/i94li8hV04… -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Μεταφορά πολικών αερίων μαζών προς την Ελλάδα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/rU1ZGAsptH -

"Αλιεύοντας" την είδηση