Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στο Κέντρο Πρόληψης “Πρόταση Ζωής” ο Αθ. Λιούπης
Στο Κέντρο Πρόληψης “Πρόταση Ζωής” ο Αθ. Λιούπης

Στο Κέντρο Πρόληψης “Πρόταση Ζωής” ο Αθ. Λιούπης

Στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Μαγνησίας “Πρόταση Ζωής” βρέθηκε στην  , ο Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Λιούπης, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του Κέντρου.

Ο συνομίλησε με τους επιστήμονες του Κέντρου για τις δράσεις που έχουν αναπτύξει, αναφορικά με την για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και πρακτικές, όπως η εξάρτηση από το διαδίκτυο, σε σχολεία όλου του νομού.

Οι ειδικοί επιστήμονες, εκτός από τα παιδιά,  βρίσκονται δίπλα και στους γονείς τους, αλλά και σε φορείς της περιοχής διοργανώνοντας και ημερίδες.

Ο κ. Λιούπης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του δήλωσε τα παρακάτω “:”Hμέρα κατά των ναρκωτικών σήμερα.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους, στους επιστήμονες, στους εργαζόμενους του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής». Αγωνίζονται ακούραστα, αθόρυβα με διαδραστικό τρόπο, για την (ναρκωτικά, κάπνισμα, αλκοόλ, διαδίκτυο) με τα παιδιά μας του σχολείου από το νηπιαγωγείο μέχρι το λύκειο. Εκπαιδεύουν τους δασκάλους, τους καθηγητές, ενημερώνουν τους γονείς με τον εξειδικευμένο τους τρόπο. Προσφέρουν ανεκτίμητες υπηρεσίες στην κοινωνία μας”.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καμπανάκι Γραβάνη προς ανεμβολίαστους: Το 4ο κύμα θα σας αφορά αποκλειστικά #ανεμβολίαστοι - https://t.co/GzeJxGwkjl -

  • Σε τροχιά καύσωνα η χώρα #καύσωνας - https://t.co/FjrVO0SVFw -

  • Γλυκά Νερά: Ο 33χρονος ξήλωσε την κάμερα στο σαλόνι #ΓλυκάΝερά - https://t.co/AZTHB5Moat -

"Αλιεύοντας" την είδηση