Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στο καφενείο Σταγιατών η συνάντηση της Κίνησης Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το νερό
Στο καφενείο Σταγιατών η συνάντηση της Κίνησης Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το νερό

Στο καφενείο Σταγιατών η συνάντηση της Κίνησης Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το νερό

Στις Σταγιάτες, στο του χωριού, θα συναντηθεί η συντονιστική της Κίνησης Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το νερό την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται «όλα τα μέτωπα του νερού εξακολουθούν να είναι ανοικτά με την κυβέρνηση να ανακοινώνει αύξηση των τιμολογίων των με τη μνημονιακή της ανάκτησης του κόστους και τη να αποφασίζει διμηνιαία έκδοση λογαριασμών και νερού σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν.
Η δημοτική αρχή εξακολουθεί να πιέζει με υποβολή προστίμων την εγκατάσταση υδρομετρητών, να ρυπαίνει το πόσιμο νερό στις ορεινές κοινότητες με χλώριο, να επιχειρεί την ιδιωτικοποίηση του νερού ξεκινώντας από τις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων και να στέλνει σε συναγωνιστές της Κίνησης. Τελευταία, επιπλέον, επιχειρεί να διασπάσει το ενιαίο μέτωπο των πολιτών του ορεινού όγκου που από το 2011 στέκεται δυναμικά και αποτελεσματικά απέναντι στα σχέδια για την ιδιωτικοποίηση του νερού».

Η συντονιστική της Κίνηση καλεί σε συνάντηση τους πολίτες των χωριών και της πόλης που ενδιαφέρονται για τη διασφάλιση του υ χαρακτήρα του νερού, για ενημέρωση, συζήτηση γύρω από όλα τα παραπάνω θέματα καθώς και για τις εκδηλώσεις που έγιναν τελευταία με πρωτοβουλία συλλογικοτήτων στην Αθήνα και τη Μεσοχ και στις οποίες συμμετείχε η Κίνηση και λήψη αποφάσεων για τις επόμενες κινήσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση