Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στο «Αχίλλειον» την Τετάρτη 19 Οκτώβρη, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για τον απολογισμό των πεπραγμένων

Στο «Αχίλλειον» την Τετάρτη 19 Οκτώβρη, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για τον απολογισμό των πεπραγμένων

Στο Κινημτοθέτρο «Αχίλλειον», θα γίνει την Τετάρτη 19 Οκτώβρη, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό πεπραγμένων του πρώτου έτους της Δημοτικής Αρχής, για την περίοδο Σεπτέμβριος 2015 – Σεπτέμβριος 2016, σύμφωνα με εισήγηση του ασκούντα χρέη δημάρχου Θάνου Θεοδώρου, προς το Συμβούλιο, που συνεδριάζει το απόγευμα της Δευτέρας.

Η απόφαση βασίζεται στο άρθρο  του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα, που ορίζει ότι κάθε χρόνο γίνεται ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε ειδική δημόσια  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη   του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.

Η ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου γίνεται μέχρι το τέλος Ιουνίου και ανακοινώνεται πριν από 15, τουλάχιστον, ημέρες με κάθε πρόσφορο μέσο. Σε αυτή καλούνται οι κάτοικοι, καθώς και οι συνδικαλιστικοί, επιστημονικοί και κοινωνικοί του Δήμου. Σε Δήμους άνω των 50.000 κατοίκων και σε Δήμους πρωτευουσών νομών η ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιείται μέχρι την 31η Ιανουαρίου του επόμενου έτους και καλούνται, μόνον, οι θεσμοθετημένοι συλλογικοί της πόλεως, όπως, επιστημονικοί, εμπορικοί, συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί, για την ευρύτερη, δυνατή, εκπροσώπηση των κατοίκων.

Επειδή το Δημοτικό Συμβούλιο επιλέγει τον προσφορότερο χώρο για τη διεξαγωγή της συνεδρίασης, ο Θάνος Θεοδώρου θα προτείνει να οριστεί η 19/10/2016 ημέρα Τετάρτη ως ημερομηνία διεξαγωγής της συνεδρίασης, με κατάλληλο χώρο το Δημοτικό Κινηματοθέατρο , ο οποίος βρίσκεται στο ΒόλοΚουμουνδούρου & Ιάσονος.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση