Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στο «Αχίλλειον» την Τετάρτη 19 Οκτώβρη, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για τον απολογισμό των πεπραγμένων

Στο «Αχίλλειον» την Τετάρτη 19 Οκτώβρη, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για τον απολογισμό των πεπραγμένων

Στο Κινηματοθέατρο «», θα γίνει την Τετάρτη 19 Οκτώβρη, η του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για τον απολογισμό πεπραγμένων του πρώτου έτους της Δημοτικής Αρχής, για την περίοδο Σεπτέμβριος 2015 – Σεπτέμβριος , σύμφωνα με εισήγηση του ασκούντα χρέη δημάρχου Θάνου , προς το Συμβούλιο, που συνεδριάζει το απόγευμα της Δευτέρας.

Η απόφαση βασίζεται στο άρθρο  του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα, που ορίζει ότι κάθε χρόνο γίνεται ο της δημοτικής αρχής, σε ειδική δημόσια  του δημοτικού συμβουλίου, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση  του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.

Η ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου γίνεται μέχρι το τέλος Ιουνίου και ανακοινώνεται πριν από 15, τουλάχιστον, ημέρες με κάθε πρόσφορο μέσο. Σε αυτή καλούνται οι , καθώς και οι συνδικαλιστικοί, επιστημονικοί και κοινωνικοί φορείς του Δήμου. Σε Δήμους άνω των 50.000 κατοίκων και σε Δήμους πρωτευουσών νομών η ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιείται μέχρι την 31η Ιανουαρίου του επόμενου έτους και καλούνται, μόνον, οι θεσμοθετημένοι συλλογικοί φορείς της πόλεως, όπως, επιστημονικοί, εμπορικοί, συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί, για την ευρύτερη, δυνατή, εκπροσώπηση των κατοίκων.

Επειδή το Δημοτικό Συμβούλιο επιλέγει τον προσφορότερο χώρο για τη διεξαγωγή της συνεδρίασης, ο Θάνος θα προτείνει να οριστεί η 19/10/ ημέρα Τετάρτη ως ημερομηνία διεξαγωγής της συνεδρίασης, με κατάλληλο χώρο το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Βόλου «Αχίλλειο», ο οποίος βρίσκεται στο ΒόλοΚουμουνδούρου & .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

"Αλιεύοντας" την είδηση