Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στο 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM WORKSHOP ο Δήμος Βόλου
Στο 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM WORKSHOP ο Δήμος Βόλου

Στο 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM WORKSHOP ο Δήμος Βόλου

Η Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού του Δήμου με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου συμμετείχε στο 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM , που πραγματοποιήθηκε στη της Πολωνίας, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, σε με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της ελληνικής Πρεσβείας στην Πολωνία, του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Επενδύσεων καθώς και του Ελληνικού Πολιτιστικού και Εκπαιδευτικού Ομίλου για την UNESCO.

Το 1st Greek Alternative Tourism in Warsaw 2019 απευθύνεται σε Τουριστικές Επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς που ενδιαφέρονται να προβάλλουν τις υπηρεσίες και τους γύρω από τον εναλλακτικό τουρισμό στην πολωνική αγορά.

Το τμήμα τουρισμού μαζί με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού παρουσίασαν τον προορισμό σε 97 Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους της Πολωνίας και διενεργήθηκαν προσωπικές συζητήσεις που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή του και του Πηλίου.

Ανανεώθηκαν συναντήσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Βαρσοβίας που θα πραγματοποιηθεί 21 – 23 Νοεμβρίου που θα συμμετέχει ο προορισμός και αναμένεται να ακολουθήσει ταξίδι γνωριμίας από πράκτορες που δήλωσαν το ενδιαφέρον τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση