Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στο 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM WORKSHOP ο Δήμος Βόλου
Στο 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM WORKSHOP ο Δήμος Βόλου

Στο 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM WORKSHOP ο Δήμος Βόλου

Η Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού του Δήμου με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου συμμετείχε στο 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM WORKSHOP, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία της Πολωνίας, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της ελληνικής Πρεσβείας στην Πολωνία, του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Επενδύσεων καθώς και του Ελληνικού Πολιτιστικού και Εκπαιδευτικού Ομίλου για την UNESCO.

Το 1st Greek Alternative Tourism Workshop in Warsaw 2019 απευθύνεται σε Τουριστικές Επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς που ενδιαφέρονται να προβάλλουν τις υπηρεσίες και προϊόντα τους γύρω από τον εναλλακτικό τουρισμό στην πολωνική αγορά.

Το τμήμα τουρισμού μαζί με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας παρουσίασαν τον προορισμό σε 97 Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους της Πολωνίας και διενεργήθηκαν προσωπικές συζητήσεις που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή του Βόλου και του Πηλίου.

Ανανεώθηκαν συναντήσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Βαρσοβίας που θα πραγματοποιηθεί 21 – 23 Νοεμβρίου που θα συμμετέχει ο προορισμός και αναμένεται να ακολουθήσει ταξίδι γνωριμίας από πράκτορες που δήλωσαν το ενδιαφέρον τους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση