Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΗΛΙΟ / Στο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικού Οίνου “Greek Wine Festival, A Glass of Greece” Βόλος και Πήλιο
Στο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικού Οίνου “Greek Wine Festival, A Glass of Greece” Βόλος και Πήλιο

Στο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικού Οίνου “Greek Wine Festival, A Glass of Greece” Βόλος και Πήλιο

Η Αντιδημαρχία Τοπικής  Οικονομικής  Ανάπτυξης και Τουρισμού με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου ,  σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού και μετά από πρόσκληση του Γραφείου Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Κάτω Χωρών, συμμετείχε στο πρώτο Ελληνικού Οίνου “, A Glass of Greece” στην περιοχή Amersfoort της Ολλανδίας στις 8 Δεκεμβρίου 2019, με στόχο την ανάδειξη του προορισμού του και του Πηλίου μέσα από την  θεματική ενότητα της γαστρονομίας και των παραδοσιακών προϊόντων που ξεχωρίζουν στην περιοχή μας.

To ξεκίνησε με παρουσίαση ελληνικών κρασιών σε κλειστό κύκλο Ολλανδών sommelier, ενώ στη συνέχεια καλεσμένοι στην εκδήλωση προβολής των αυθεντικών ελληνικών γεύσεων  ήταν τουριστικοί πράκτορες,  εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και bloggers που προβάλουν θεματικές μορφές τουρισμού,   που ενημερώθηκαν για τις οινοτουριστικές διαδρομές ανά την και δοκίμασαν παραδοσιακά γλυκά κουταλιού από το .

Το πρώτο Ο Βόλος και το είναι αγαπημένος προορισμός των Ολλανδών τουριστών που ανταποκρίθηκαν ένθερμα στα ντόπια κεράσματα.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν  μαζί με το VOLOS PELION it’s true  η Κρήτης, η Βορείου Αιγαίου, ο Οργανισμός Προβολής Χαλκιδικής, η Aegean Airlines και η  Grecotel.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #κοινοπραξίαRISKREAL - https://t.co/NYUOKZD929 -

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

"Αλιεύοντας" την είδηση