Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΗΛΙΟ / Στο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικού Οίνου “Greek Wine Festival, A Glass of Greece” Βόλος και Πήλιο
Στο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικού Οίνου “Greek Wine Festival, A Glass of Greece” Βόλος και Πήλιο

Στο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικού Οίνου “Greek Wine Festival, A Glass of Greece” Βόλος και Πήλιο

Η Αντιδημαρχία Τοπικής  Οικονομικής  Ανάπτυξης και Τουρισμού με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου,  σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας και μετά από πρόσκληση του Γραφείου Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Κάτω Χωρών, συμμετείχε στο πρώτο Φεστιβάλ Ελληνικού Οίνου “Greek Wine Festival, A Glass of Greece” στην περιοχή Amersfoort της Ολλανδίας στις 8 Δεκεμβρίου 2019, με στόχο την ανάδειξη του προορισμού του Βόλου και του Πηλίου μέσα από την  θεματική ενότητα της γαστρονομίας και των παραδοσιακών προϊόντων που ξεχωρίζουν στην περιοχή μας.

To φεστιβάλ ξεκίνησε με παρουσίαση ελληνικών κρασιών σε κλειστό κύκλο Ολλανδών sommelier, ενώ στη συνέχεια καλεσμένοι στην εκδήλωση προβολής των αυθεντικών ελληνικών γεύσεων  ήταν τουριστικοί πράκτορες,  εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και bloggers που προβάλουν θεματικές μορφές τουρισμού,   που ενημερώθηκαν για τις οινοτουριστικές διαδρομές ανά την Ελλάδα και δοκίμασαν παραδοσιακά γλυκά κουταλιού από το Πήλιο.

Το πρώτο Ο Βόλος και το Πήλιο είναι αγαπημένος προορισμός των Ολλανδών τουριστών που ανταποκρίθηκαν ένθερμα στα ντόπια κεράσματα.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν  μαζί με το VOLOS PELION it’s true  η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Οργανισμός Προβολής Χαλκιδικής, η Aegean Airlines και η  Grecotel.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δέκα νέα θετικά κρούσματα κορωναϊού σε Βόλο και Λάρισα - https://t.co/6HOLysjbTS -

  • Ο Άγιος Λουκάς ο ιατρός στην Ευξεινούπολη - https://t.co/oWR27GwGCX -

  • Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του παραλιακού άξονα Θεσσαλίας Κεραμίδι-Ρακοπόταμος - https://t.co/bzQj3uOYpZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση