Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στις Βρυξέλλες για τη σύνδεση Βόλος–Αλεξάνδρεια ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε.
Στις Βρυξέλλες για τη σύνδεση Βόλος–Αλεξάνδρεια ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε.

Στις Βρυξέλλες για τη σύνδεση Βόλος–Αλεξάνδρεια ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε.

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες Μαργαρίτη Σχοινά, θα έχει την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2022, ο διευθύνων σύμβουλος της Α.Ε. Σωκράτης Αναγνώστου.

Ο κ. Αναγνώστου, μαζί με τον πρόεδρο του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (ΕΕΣΥΜ) Μιχάλη Αδαμαντιάδη, τον επιστημονικό συνεργάτη του ΕΕΣΥΜ Σπύρο Τριαντάφυλλο και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Εμπορευματικών & Επιβατικών Μεταφορών (ΟΦΑΕ) Απόστολο Κενανίδη, θα συναντηθούν με τον κ. Σχοινά, προκειμένου να του θέσουν τη δυνατότητα παροχής στήριξης από πλευράς της Ε.Ε. στο εγχείρημα της πορθμιακής σύνδεσης με επιβατικό και οχηματαγωγό , του Λιμένος Βόλου και του Λιμένος της ς Αιγύπτου.

Υπενθυμίζεται ότι, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής ιάννης έχει ήδη αποστείλει προς τον ομόλογό του υπουργό Μεταφορών της Αιγύπτου K. A. Elwazer στήριξης και είναι ένθερμος υποστηρικτής της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Η υλοποίηση μιας τέτοιας συνς θα ενδυναμώσει τις ναυτιλιακές και θα ανοίξουν δίαυλοι διασύνδεσης και διακίνησης εμπορευμάτων μεταξύ των δύο χωρών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση