Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στις Βρυξέλλες για τη σύνδεση Βόλος–Αλεξάνδρεια ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε.
Στις Βρυξέλλες για τη σύνδεση Βόλος–Αλεξάνδρεια ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε.

Στις Βρυξέλλες για τη σύνδεση Βόλος–Αλεξάνδρεια ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε.

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες Μαργαρίτη Σχοινά, θα έχει την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2022, ο διευθύνων σύμβουλος της Σωκράτης Αναγνώστου.

Ο κ. Αναγνώστου, μαζί με τον πρόεδρο του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (ΕΕΣΥΜ) Μιχάλη Αδαμαντιάδη, τον επιστημονικό συνεργάτη του ΕΕΣΥΜ Σπύρο Τριαντάφυλλο και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Εμπορευματικών & Επιβατικών Μεταφορών (ΟΦΑΕ) Απόστολο Κενανίδη, θα συναντηθούν με τον κ. Σχοινά, προκειμένου να του θέσουν τη δυνατότητα παροχής στήριξης από πλευράς της Ε.Ε. στο εγχείρημα της πορθμιακής σύνδεσης με επιβατικό και οχηματαγωγό πλοίο, του Λιμένος Βόλου και του Λιμένος της Αλεξάνδρειας Αιγύπτου.

Υπενθυμίζεται ότι, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης έχει ήδη αποστείλει προς τον ομόλογό του υπουργό Μεταφορών της Αιγύπτου K. A. Elwazer επιστολή στήριξης και είναι ένθερμος υποστηρικτής της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Η υλοποίηση μιας τέτοιας συνεργασίας θα ενδυναμώσει τις ναυτιλιακές σχέσεις και θα ανοίξουν δίαυλοι διασύνδεσης και διακίνησης εμπορευμάτων μεταξύ των δύο χωρών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση