Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στις 5 Οκτωβρίου στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης για τον κανονισμό άρδευσης
Στις 5 Οκτωβρίου στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης για τον κανονισμό άρδευσης

Στις 5 Οκτωβρίου στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης για τον κανονισμό άρδευσης

Στις 5 Οκτωβρίου θ συζητηθεί στο Συμβούλιο Επικρτείας η από 21/9/2015 αίτηση των 25 κατοίκων χωριών του Πηλίου, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου με την οποία εγκρίθηκε ο κανονισμός ς και κατά της απόφασης του Αποκεντρωμένης Διοίκησης που απέρριψε την πέντε εκπροσώπων των κατοίκων, που είχαν προσφύγει κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτό προέκυψε κατά την σημερινή συνεδρίαση της Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου που ενέκρινε την παράσταση της νομικής συμβούλου του Δήμου στη δικάσιμο για αντίκρουση της αίτησης ακύρωσης.

Επίσης, στις 29 Σεπτεμβρίου θα συζητηθεί στο Δ' Τμήμα του ΣτΕ του Δήμου Βόλου, κατά της απόφασης (10.2.2014) του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με την οποία επιβλήθηκε η οριστική διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Ραδιοφώνου Βόλου. Η Οικονομική Επιτροπή εξουσιοδότησε τις νομικούς συμβούλους του Δήμου να παραστούν στο ΣτΕ για την υποστήριξη της αίτησης ακύρωσης, που υποβλήθηκε στις 15/5/2014.

Η επιτροπή αποφάσισε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό μετά από αίτημα Βολιώτισσας, που ζητούσε να αποζημιωθεί με ποσό 725,40 € ια υλικές ζημιές που επέστη το αυτοκίνητό της από πτώση δένδρου.

Τέλος, εγκρίθηκε η ανάθεση ς εργασιών ς και επισκευής του συνοικίας Ν. ς, προϋπολογισμού 11.592,76 € (9.162 € χωρίς ΦΠΑ).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση