Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στην παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» ο Αργ. Κοπάνας
Στην παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική»  ο Αργ. Κοπάνας

Στην παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» ο Αργ. Κοπάνας

Την ένταξη και τη συμμετοχή του στην αυτοδιοικητική παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική»    ανακοίνωσε σήμερα ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Αργ. Κοπάνας.

Σε ερώτηση για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κοπάνας σημείωσε: “Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει πως θα πράξει και αν προσέξατε στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι αυστηρή κομματική πειθαρχία προβλέπεται μόνο για τις περιπτώσεις του Δήμου Αθηναίων και για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τις Περιφέρειες. Άρα είμαστε εδώ ελεύθεροι, σε ένα δημοκρατικό κόμμα που σέβεται τις διαφορετικές τάσεις και φωνές να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε καλύτερο για τον τόπο μας.”

Ακόμη σε ερώτηση για τις σχέσεις του με τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό, μετά την συγκεκριμένη επιλογή του, τόνισε: “Είναι άριστες, είναι πάρα πολύ καλές. Απλά κατανοεί και ο ίδιος ότι ο κύκλος ο δικός μου στην Θεσσαλίας έχει πλέον ολοκληρωθεί και θέλω να προσφέρω και να επιστρέψω στον Δήμο Βόλου από όπου ξεκίνησα”.

Η πλήρης δήλωση του Αργύρη Κοπάνα

Η απόφασή μου να υπηρετήσω την αυτοδιοίκηση, και μέσω αυτής την πόλη μου, το Βόλο, μετά από δύο θητείες μου στο Δήμο Βόλου και άλλες δύο θητείες στην Θεσσαλίας, όπου τιμήθηκα με σημαντικές θέσεις ευθύνης, με κορυφαία αυτή του αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, παραμένει σταθερή και αδιαπραγμάτευτη.

Η μέχρι σήμερα εμπειρία από την ενασχόλησή μου με τα κοινά με δίδαξε πως ιδιαίτερα ο πρώτος βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης, δηλαδή ο Δήμος, για είναι λειτουργικός και αποτελεσματικός απαιτεί  μια ακομμάτιστη, μία ανεξάρτητη και διεκδικητική ηγεσία, που θα λειτουργεί, θα αποφασίζει και θα δρα με κριτήρια, όχι κομματικά, αλλά με βάση τα συμφέροντα των δημοτών, δημιουργώντας συνθήκες συνεργασίας και συλλογικής δράσης, ικανές να πάνε τον τόπο μπροστά.

Το πολύ ενδιαφέρον «πείραμα» του 2014 της γνήσιας αυτοδιοικητικής παράταξης, «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική», με επικεφαλής το δήμαρχο Βόλου, Αχ. Μπέο, που αποδείχθηκε στην πράξη εξαιρετικά αποτελεσματικό και δημιουργικό, σε συνδυασμό μάλιστα με την απογοητευτική εικόνα του χθες, αλλά και τις «παραδοσιακές» ιδεοληψίες, προκαταλήψεις και παλαιοκομματικές πρακτικές, που ξεδιπλώνονται καθημερινά μπροστά μας και που χαρακτηρίζουν τις άλλες παρατάξεις, μου επιτρέπουν να προχωρήσω με πλήρη συνείδηση της ευθύνης μου σε μια συγκεκριμένη επιλογή: την ένταξη και τη συμμετοχή μου στην αυτοδιοικητική παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» του σημερινού και, όπως όλα συνηγορούν, αυριανού Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, τον οποίο και ευχαριστώ για τη βούλησή του να πορευτούμε μαζί.

Στην κοινή μας προσπάθεια για το Βόλο του μέλλοντος, της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προοπτικής, δεσμεύομαι να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις και την εμπειρία μου και ζητώ από τις χιλιάδες φίλες και φίλους, που με στήριξαν σε επανειλημμένες εκλογικές αναμετρήσεις, αναδεικνύοντάς με δύο φορές πρώτο σε ψήφους περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας, να προχωρήσουμε ξανά μαζί, αυτή τη φορά μέσα από την αυτοδιοικητική μας παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική».

Άλλωστε, η απόφασή μου αυτή ήρθε μετά από ευρεία και διεξοδική συζήτηση με όλους τους φίλους, με όλους τους συνεργάτες, με όλους όσοι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια. Και θέλω να πιστεύω ότι ανταπέδωσα αυτή την εμπιστοσύνη, εργαζόμενος με σοβαρότητα και υπευθυνότητα από τις θέσεις ευθύνης, που κατείχα, Πρόκειται, λοιπόν, για μια συλλογική απόφαση, με ένα και μοναδικό κίνητρο: την αγάπη μας για το Βόλο και τη διάθεσή μας για προσφορά!

Οι προκλήσεις του μέλλοντος είναι μεγάλες, δυστυχώς πολλοί δεν τις έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει, όπως μας αποδεικνύουν με το δημόσιο λόγο και τις συμπεριφορές τους και προς τούτο η ευθύνη που αναλαμβάνει η αυτοδιοικητική παράταξη του Αχιλλέα Μπέου γίνεται ακόμα πιο βαριά.

Με ενότητα και με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο στόχο, θα φέρουμε το Βόλο εκεί όπου οι Βολιώτισες και οι Βολιώτες ονειρεύονται και ονειρευόμαστε. Στην πρωτοπορία όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ανάμεσα στις ανάλογου μεγέθους πόλεις της Ευρώπης.

Τέλος, οφείλω να επισημάνω ότι η επιλογή μου αυτή δεν σηματοδοτεί επ’ ουδενί την αποστασιοποίησή μου από τη Νέα Δημοκρατία.

O Γ. Ρήγας

Την του με την αυτοδιοικητική παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» , εν όψει των εκλογών του Μαΐου, ανακοίνωσε ο γιατρός – ογκολόγος Γιώργος Ρήγας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα -μεταξύ άλλων- αναφέρει τα εξής: “Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της πρόσφατης ιστορίας της και πολλά θα κριθούν από τις επιλογές που όλοι μας θα κάνουμε τη φετινή χρονιά, χρονιά πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων.

Ταγμένος και λόγω του λειτουργήματος μου, να υπηρετώ και να προσφέρω στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο, όπως χρόνια τώρα κάνω με την ιδιαιτέρως ευπαθή κοινωνική ομάδα των καρκινοπαθών, φρονώ ότι αυτή είναι η στιγμή της πρώτης ανάμειξής μου στα κοινά της πόλης, που εγώ και η οικογένειά μου ζούμε και δημιουργούμε, του όμορφου Βόλου μας, με την ευγενή φιλοδοξία να συνεισφέρω στην ιδιαίτερα σημαντική, αναγεννητική προσπάθεια που ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις έχουν αναλάβει την τελευταία τετραετία.

Για το λόγο αυτό ανακοινώνω σήμερα την ένταξη και τη συμμετοχή μου στην αυτοδιοικητική παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική».

Τούτη την οφείλουμε όλοι να προτάξουμε το συμφέρον του Βόλου και των συμπολιτών μας πάνω από το κομματικό ή προσωπικό συμφέρον. Είναι ώρες ευθύνης για όλους μας και για τον καθένα ξεχωριστά.

Δεσμεύομαι κι εγώ από τη μεριά μου να υπηρετήσω το Δήμο και τους του, συμβάλλοντας με τις δυνάμεις μου, τις γνώσεις και την διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, με βασικό μου μέλημα και πρώτη προτεραιότητα την οικολογική – περιβαλλοντική αναβάθμιση, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, ώστε η επόμενη ημέρα του Βόλου να είναι ακόμη πιο αισιόδοξη και πιο λαμπερή, για εμάς και τα παιδιά μας”.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση