Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στην Π.Υ. το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου Αργοναύτες
Στην Π.Υ. το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου Αργοναύτες

Στην Π.Υ. το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου Αργοναύτες

Tο Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου Αργοναύτες την Τετάρτη 15 Απριλίου 2022 μαζί με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης επισκέφθηκε τον διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου αντιπύραρχο Ιερεμία Νικόλαο και τον υποδιοικητή , αντιπύραρχο Γλιάτση Νικόλαο εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου .

 

Στη συνάντηση η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα και είχε διάρκεια περίπου μία ώρα ,συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και θέματα εκπαίδευσης , προσφοράς αλλά και διοικητικής μέριμνας .

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου Αργοναύτες Βελούδος Λάμπρος συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Ηλία , το Μέλος του ΔΣ Πανουτσόπουλο Βασίλειο και τον Ειδικό Συνεργάτη του ΔΣ Αργυρίου Νικόλαο.

Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της ΕΟΔ Τράγαλος Κωνσταντίνος και ο Υπεύθυνος διεύθυνσης επιχειρήσεων Παπαμαρκάκης Σωτήριος.

Το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου Αργοναύτες και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης βρίσκονται πάντα κοντά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου για να ενισχύσουν την λειτουργία και το έργο της .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση