Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στην “Med Cruise” συμμετέχει ο ΟΛB A.E.
Στην “Med Cruise” συμμετέχει  ο ΟΛB A.E.

Στην “Med Cruise” συμμετέχει ο ΟΛB A.E.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Med Cruise συμμετέχει ο Οργνισμός Λιμένος Βόλου, έχοντς τη δυνατότητα, να βρίσκεται σε απευθείας συζητήσεις με εταιρείες κρουαζιέρας και .

Σύμφωνα με τον πρόεδρο  και διευθύνοντα σύμβουλος του ΟΛΒ Θρ. Σταυριδόπουλο «Η Med Cruise είναι μια μεγάλη ένωση – θεσμός των λιμένων όλης της Μεσογείου που αριθμεί 69 λιμάνια που έχουν κρουαζιέρα σε όλη την Μεσόγειο. Από την μέχρι την ».

Ο κ. Σταυριδόπουλος,  είπε ότι είναι ένας δυνατός θεσμός με ισχύ που συνομιλεί απευθείας με εταιρείες κρουαζιέρας και και πρόσθεσε: «Η σημασία ότι ο ΟΛΒ με τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά και τον Οργανισμό Λιμένος ς μπήκαν στο Δ.Σ. δείχνει ότι πλέον μας βλέπουν με άλλο οι άλλοι Λιμένες. Μπαίνουμε σε απευθείας συζητήσεις με όλους εκεί που δημιουργούν τις διαδρομές και μιλάμε σε άλλο επίπεδο πλέον για το πώς μπορούν να γίνουν οι συνδυασμοί των προορισμών, ώστε να μην είμαστε αποκλειστικά σε ένα ή δύο προορισμούς. Το λιμάνι είναι το μέσο. Σημασία έχει ο προορισμός κι εκεί πρέπει να δούμε με τους θεσμούς της πόλης, που έχουν σχέση με τον τουρισμό, πως μπορούμε να βελτιώσουμε την και να κάνουμε πιο ελκυστικό τον Βόλο».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση