Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στην “Med Cruise” συμμετέχει ο ΟΛB A.E.
Στην “Med Cruise” συμμετέχει  ο ΟΛB A.E.

Στην “Med Cruise” συμμετέχει ο ΟΛB A.E.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Med Cruise συμμετέχει ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, έχοντας τη δυνατότητα, να βρίσκεται σε απευθείας συζητήσεις με εταιρείες κρουαζιέρας και tour operators.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο  και διευθύνοντα σύμβουλος του ΟΛΒ Θρ. Σταυριδόπουλο «Η Med Cruise είναι μια μεγάλη ένωση – θεσμός των λιμένων όλης της Μεσογείου που αριθμεί 69 λιμάνια που έχουν κρουαζιέρα σε όλη την Μεσόγειο. Από την Μαύρη Θάλασσα μέχρι την Τενερίφη».

Ο κ. Σταυριδόπουλος,  είπε ότι είναι ένας δυνατός θεσμός με ισχύ που συνομιλεί απευθείας με εταιρείες κρουαζιέρας και tour operators και πρόσθεσε: «Η σημασία ότι ο ΟΛΒ με τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά και τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας μπήκαν στο Δ.Σ. δείχνει ότι πλέον μας βλέπουν με άλλο μάτι οι άλλοι Λιμένες. Μπαίνουμε σε απευθείας συζητήσεις με όλους εκείνους που δημιουργούν τις διαδρομές και μιλάμε σε άλλο επίπεδο πλέον για το πώς μπορούν να γίνουν οι συνδυασμοί των προορισμών, ώστε να μην είμαστε αποκλειστικά σε ένα ή δύο προορισμούς. Το λιμάνι είναι το μέσο. Σημασία έχει ο προορισμός κι εκεί πρέπει να δούμε με τους θεσμούς της πόλης, που έχουν σχέση με τον τουρισμό, πως μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα και να κάνουμε πιο ελκυστικό τον Βόλο».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άνυδρα σπίτια στη Ν.Ιωνία - https://t.co/fJIT9rSCVG -

  • Κορωνοϊός: 151 νέα κρούσματα, ένας θάνατος - https://t.co/oHW8ttD831 -

  • Πανηγυρίζει η Μονή του Αγίου Λαυρεντίου - https://t.co/CocGul8WxP -

"Αλιεύοντας" την είδηση